Sista dagen här

Snart jul och snart spanien. Underbart.


och imorgon får jag åka hem. Äntligen.

Snart Jul

Världens sötaste tärna. Riktigt mysigt Lucia-firande igår.




Julen närmar sig med stormsteg, Bara 10 dagar kvar nu till julafton. Och sen drar vi till spanien, vad jag längtar. Skillnaden från förra året är att jag har en massa julkänslor i år, Kanske inte är så konstigt, julmusik spelas hela tiden. Granen är uppe, Julgodiset gjort. Paketen är inslagna och Julmat har redan ätits. Mysigt. Och så ligger snön också.

Jag gillar julen.

Minnen

Idag är det fredag igen och under det här året har det betytt Idol-mys med familjen Nilsson/lindh. Ikväll blir det tyvärr inte så, Blir Idol-mys inne i falköping med mig själv istället men åker till Hjo imorgon för att stanna tills på måndag istället.

Nu är jag inne på femte boken om Harry Potter vilken är på 1001 sidor. Jag har nog aldig läst så mycket jag gjort under dom senaste dagarna. Men jag kan inte slita mig. Det är skönt för tiden går så mycket snabbare när man väl har något att sysselsätta sig med.

Annars händer det inte så mycket, Jag poppar julmusik mest hela tiden och hoppas att tiden till den 25 går fort. Jag vill till värmen, Nu. :)

Förra julen fick jag en foto-ram utav min syster, En digital grej. Och jag måste säga att det är min favorit-sak just nu. Jag har lagt in en jävla massa bilder som gör mig glad. Som påminner om det bra-iga livet, om dom bra minnerna och dom ljusa och lyckliga dagarna i mitt liv. Mycket Tankar om Minnen, Bra minnen.



Tre veckor. Tre veckor med tio underbara människor. Tre veckor av glädje. Jag minns dom tre veckor som galna, som roliga och som härliga dagar. Dom gjorde ett starkt intryck på mig. Underbara tre veckor.

Lycka.




*HOPPAS ATT NI ALLA FÅR EN TREVLIG HELG*

RSS 2.0