Grattis Jennie!

GRATTIS PÅ 30 ÅRS DAGEN, GAMMLING!
Tack för helgen och veckan!


Du är en av dom bästa!
Jag älskar dig!







Norge

Sitter jag i Norge hos syster. Åkte hit i Tisdag efter en av dom värsta nätterna i mitt liv och jag vågade helt enkelt inte vara ensam en natt till just då. Och eftersom jag redan hade en biljett til Norge så kunde jag ju lika bra åka tidigare så blev det inte dyrare för mamma heller.


Tycker det är skönt att vara i norge och hos syster, jag trivs här.
Har inte hänt något speciellt och inte gjort så mycket, Har gjort lite skolarbete men annars ingenting i stort sett. Jag längtar till lördag för då är det 30års fest! 

Annars är det bra så har ingenting direkt o skriva så ha det bra!


Pusshejj!

jag vill inte mer

KaosKaosKaos.


En enkel sak. En enkel lögn.




herregud, Förlåt! Förlåt för allt ni får stå ut med. Vilken jävla idiot jag varit. Fan, förlåt. Jag är så ledsen, förlåt för att jag glömmer er, förlåt. jag är en idiot.


jag har kastat bort allting.


förlåt

Helgen

Är tillbaka i karlstad nu efter en helg i hjo som varit underbar.

Jag körde lillasysters kompis till karlsborg förut innan vi skulle åka till skövde, Vi tänkte lite fel och när vi var i karlsborg hade vi en kvart ungefär på oss att ta oss till resecentrum i skövde så pappa fick ta över o körde väääldigt fort men hann gjorde vi inte eftersom det var massa slöisar på vägen, jag tyckte mest det var läskigt att åka så fort.
Pappa fick i alla fall köra mig ända till mariestad, Ganska skönt att slippa åka bussen den första biten men stressat var det.


Fredags va det idolmys hemma hos johanna. Så otroligt skönt att träffa dom igen, för oj vad jag hade saknat henne och ungarna.
Calle ä favoriten i idol, Jag ä Kääääär =)

I lördags väckte barnen mig hos mamma, Johanna skulle ta kort på dom för att dom senare skulle kunna göra julkort som var väldigt lyckat. Mycket kärlek i dom korten, Så söta så :)
Sen kollade vi på High school musical. (stavning?) sjukt bra ä den iaf!

Efter en mysig kväll med barnen gick jag hem och jag o Mamma kollade på Tv och åt chips o hade det mys. Försökte oxå övertale henne om en utlandsresa, och det ska jag fortsätta med för det skulle vara skönt! :)


Inget kul på TV ikväll så vettitusan hur jag ska fördriva tiden men jag kommer väl på något. Datorn ä ju hemskt tråkig men jajjaa..


Ha det bäst!

Pusshejj!




En av världens bästa låtar.
http://www.youtube.com/watch?v=TmUGw

otippat

Grattis du har gjort det igen. Jag känner mig helt tom, samtidigt som jag är förbbannad, sårad och bara åhh! Två gånger på mindre en månad om PRECIS samma sak. Lyckat. Jag fattar inte vad du tänker med, Att få reda på de på facebook igen!!
Egentligen handlar det nog inte om vad det är om utan just att du inte hör av dig, om något. Jag är så trött på att alltud få reda på saker av andra. Och att du aldrig hör av dig, Att du nu gjorde det just för att. Jag orkar inte mer.
Och nu känns det bara aha, oväntat, nää.

JAG ORKAR INTE MER!!!




inte ett skit.




och jag vill ännu mindre till hjo nu. ja vill ingenting, inte ett skit.

Sötare barn finns då inte



Världens absolut sötaste barn!
Finns förmodligen ingenting i världen som kan mätas med dessa ungar. Att bara se dom gör mig så glad! Kärlek i massor till Adrian, Madicken och Emma!


Tog insomningstablett igår o jävlar vad fort det gick att somna. Helt skadat!
Idag har jag tvättat - sjukt va mycket det var.
Kollade lite på Naturkunskapsuppgiften, men den tar jag imorgon i skolan istället.

men annars händer det inget kul i mitt liv, men ja..
Ha det bra!

Pusshejj!


tisdag

Kl ä halb tolv o jag sover inte. Wiie! :)
Med andra ord kom jag upp i morses, även fast jag inte sovit många timmar. Mamma Ringde o hjälpte mig upp, skönt!
Var på möte med min mentor och studivägledare på skolan och det gick bra. Jag går nu IV i banlig klass? Nja, nått sånt. Har fått ett heelt annat shema och mycket mindre lektioner så att jag börjar någonstan i den stora högen som kommit. Och det känns bra, NU börjar mitt liv igen känns det som. NU ska ja ge mig fan på det här!

Och nu har jag också fått utskrrivit INSOMNINGStabletten o inte sömntabletter. Så dom ska ja hämta om en liten stund.
Annars så städar jag lägenheten, bokat tvätttid och funderar på om jag kanska ska gå ut o gå en stund sen, Det hade jag nog behövt.

Men ja, inget spännande i mitt liv händer just nu så har ingenting att skriva dirrekt. :)

Så Pusshejj!



"...Got to keep trying
Got to keep my head held high

There’s always going to be another mountain
I’m always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle
Sometimes I'm going to have to lose

Ain’t about how fast I get there,
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb..."

.

Jag vet inte vart jag vill, vart jag är på väg. Jag vet inte om det är på rätt sätt. Jag vet ingenting.




sommar.


Bra dag!

Idag har faktiskt varit en ganska bra dag. Känns som om att det till slut kommer att ordna sig :)

Fick dock reda på att läkaren jag träffade ljög och gav mig fel tabletter, det gjorde mig riktigt förbannad! Så imorgon ska ja ringa vårdcentralen o se vad dom säger. Jag måste ju kunna somna om jag ska klara av att gå upp på morgonen.
Jag ska komma upp imorgon. Jag ska verkligen det!

Inte gjort så mycket idag som vanligt men det har känts betydligt bättre idag än igår och det är superskönt! :)

Nu ska ja spana vidare på Familjeliv, som förövrigt ä en grymt kul sida :)
Sen ska ja försöka sova.


Pusshejj!




Hjo


Natti!

Vad jag bloggar alltså.. tre inlägg på en dag, eller ja kväll ä då fan inte illa. Fast o andra sidan får jag ut mig så mycket vettigt. skriver, raderar - skriver, raderar. Men det lättar lite iaf. Eller det känns bra en stund! :)

Nu misstänker jag att jag snart får somna. Det känns skönt, Har inte tagit sömntabletten varken idag eller igår. men jag funderar på om  jag kanske ska stoppa i mig en nu, jag ä ju trots allt trött nu och gäspar som en galning.
Fast det brukar ju ändras när jag väl lägger mig.

Men iaf, så efter lite läsning på internet om anti-depp tabletter ä jag inte så sugen på att dom mer. Massa läskiga biverkningar finns. Jag ska nog kontakta läkaren imorgon o fråga om det finns något annat. Känner bara ångest av att se tabletterna..


Men nu ska ja nog lägga mig, efter en kväll me Cola, en beckfilm, Musik, tårar och kikat bilder på mina lyckostenar så känner jag mig ganska tom på känslor.. Vet inte riktigt om det är bra men bättre det än dom jobbiga känslorna.. :)


Sådär.. Ska vi se hur det här går.. :)

Men Natti Natti!





En bild från i somras när jag och älsklingarn var i Båstad!

.

Jag är så rädd att förlora mig själv. Att förlora min egenbild, att förlora mig.
också så rädd att förlora mina närmaste i hela det här.


Jag fattar inte varför jag inte klarar det här, varför varför varför?

Jag pallar inte mer. ja orkar inte. ja vill inte.


jag önskar att jag kunde glädjas utav det jag har.
och jag skulle hemskt gärna vilja veta varför jag inte kan det.


___________________________________________________

Det är er jag lever för. Ni får mig att se ett litet ljus i den mörkaste dagen.
Tack för att ni finns!
Jag älskar er!















Försvinn..

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva idag, vet egentligen ingenting just nu.


Jag vet att jag har världens bästa mamma, som skulle göra allt för mig och som har visat om o om igen att hon verkligen ställer upp och finns där.
jag vet också att mina syskon ä världens bästa, dom ä obeskrivliga.
Jag har vänner, har en fin lägenhet, bra klass, bra skola o har tillräckligt med pengar o allt sånt.

men ändå så känns allt bara meningslöst. Att ja inte bryr mig. Samtidigt som ja blir så arg på mig själv för att jag inte klarar av att nå upp till målen o kraven, att jag ä dum och inte håller det jag lovar.

Allt känns så galet fel bara. Jag har så mycket tankar i huvudet o jag blir snart galen. Jag vill att dom försvinner, låter mig vara. Jag vill bara kunna sätta mig ner och må bra. Kunna slappna av o bara sluta tänka.

Jag blir rädd av mina egna tankar, dom skrämmer mig.
Jag vill bara förstå o få veta varför jag tänker som jag gör, varför jag mår som ja gör.


Snälla försvinn!

Fredag.

Då äre fredag och vanligtvis brukar det vara idol som gäller men ikväll ska ja på klassfest. Jag tror att det kan bli ganska skoj. Utklädningsfest är det, Så pink ladie-kläderna åkte på idag.
Kanske inte jätte pepp, men det blir nog bättre sen. Ska inte dricka någon alkohol, kanske det som gör att jag inte känner mig speciellt pepp.. Eller nått.


Somnade seeeent igår, Saömtabletten funkade inte alls bra igår heller. Så kom int eupp till skolan idag heller, det känns piss-jobbigt! Blir så arg på mig själv. Varför klarar jag det inte?! Åhh!

Gick en kortis till skolan efter att jag vaknat o pratade med anna så hon vet läget. Ska på möte på tisdag med henne o peggy, Så då ska fixa till med alla kurser o allt jag missat så ja kan få iordning på skolan nu.
Fast då behöver jag ju sova oxå men ja, det löser dig väl..

Nu ska ja åka till kristin.

Pusshejj!



Det känns bara meningslöst.

Yes..

Jag vill bara kunna skriva att allt är piss. Att ja skiter i allt, att jag inte orkar mer. Att jag pallar inte helt enkelt. Att allt känns så meningslöst. Att jag bara vill gå o lägga mig o sova, att aldrig mer vakna upp. Att jag inte känner för någonting samtidigt som ja vill göra allt. Att jag bara vill mår bra. Att jag kan få leva igen. Jag vill, vill, vill kunna skriva preciiiis som jag känner, kunna berätta precis som ja känner. Sluta låtsas hela tiden. Att det känns som om ja lever i en jävla bubbla. Jag vill kunna skriva att jag mår piss helt enkelt, att jag inte orkar mer. Att jag inte fattar vad fan problemet är med mig. Att jag lever i en jävla lögn, och som jag har gjort så länge.
men det kan jag inte, jag har låtsas så länge, Att le o skrtta fast tårarna egentligen har velat rinna har jag blivit duktig på. Vi pratar inte känslor, det är något vi bara inte gör.


Därför så skriver jag att jag har haft en bra dag. Svårt att ta ant-depp tabletten men den gick ner sen. Sömntabletten igår funkade inte, Men ska ge det en dag till annars så får jag väl ringa o säga att det inte gick.
Inte gjort så mycket idag, som vanligt. Ska ner till tvättstugan nu och kolla tvättid sen ska jag nog till affären för att köpa lite mat o sånt.
Funderar på om jag ska ut o gå ikväll med, var ju ett tag sen. Och det skulle nog vara skönt.

Annars är det väl inte så mycket. Ska på klassfest imorgon, det ska bli spännande :)


Jajaa..


Pusshejj!

Onsdag

Idag har jag sovit ut. Tabletten funkade bra igår kväll. Somnade på en kvart ungefär. Helt underbart.

HAr sjukt blandade känslor, Men det känns bättre nu. Allt kanske inte helt o hållet var mitt fel, även fast det ligger hos mig i botten så är jag sjuk så jaa..
Hämtade ut tabletterna idag, det kändes bara förjävligt.

Nu väntar jag på bonde söker fru, för att skratta lite åt tomas!
Sen greys och sen sängen. Bye!



skulle du bry dig nu, så kan du fara åt helvete.

vilken jävla kväll alltså..

...Ja det kan man verkligen säga..

Nu är dock frågan hur mycket jag ska berätta här, Känner att jag vill skriva ur mig allt nu. Har varit liiite för mycket ikväll för mig. Så jaa.. Ja, jag tänker nig skriva innan jag tar min "somna in tablett".

Pratade då med rektorn i morses, skulle varit där på möte - kom sent o det resulterade i att dom inte orkade vänta på mig vilket jag förstår. Han berättar i alla fall för mig att studiebidraget kommer att tas in och om inte jag börjar sköta mig skriver dom ut mig från programmet i korta drag. Efter tårar o massa prat kommer vi i alla fall fram till att jag ska ta studenten med dom andra men sen komma tillbaka på hösten o fortsätta tills ja är klar eftersom jag inte kommer att hinna ta igen allt innan sommaren, Skönt!
Så imorgon ska jag ha möte med min lärare o bestämma en plan o kräva att jag får hjälp med det med.


Efter ett snack med johanna bestämde jag mig att ringa vårdcentralen för att jag inte mår så bra, hade tänkt detta själv innan också bara inte riktigt vågat. Sagt o gjort. Jag skulle då till doktorn kl 16.00. Jag var där halv 4, klart man är i tid. Vi pratar lite och sen sätter han mig på en taxi till psyk-akut-jour mottagningen, något sånt. Jag kommer in och dom säger att ja kommer att få vänta en liten stund.
INGEN säger varför jag är där, vad jag väntar på så jag sitter där på psyk helt ovetande och mår inge bra alls. Huvudet snurrade och tankarna flög omkring som bara den. Det var skönt att jag hade johanna och mamma på telen den första delen av kvällen, telen dog :(
runt nio-halv tio frågar jag när tuuuusan det ä rmin tur då berättade en tjej för mig att det var en till på tur sen var det jag. Skönt!
Jag gick o la mig på soffan i väntrummet och lyckades somna till ungefär vid tio kanske, halv elva vaknar jag och då är det nya läkare/sköterskor där och jag frågar vad tusan som ä problemet. DÅ berättade dom för mig att jag hade tid kl 12, HÖH?!? Jag trodde att jag skulle bli galen. Jag sa att jag ville åka hem, jag tänkte inte sitta kvar där mer men efter lite snack med mamma bestämde vi att jag ändå skulle göra det. HAde ju redan suttit där så länge så..
Under den här tiden mötte jag massa olika personer, Det var lite spännade samtidigt läskigt. Ena stunden mådde jag på topp o andra ville jag gå o dränka mig själv.
Dom låste alltså dörrana så man kunde inte gå ut, man kunde inte göra någonting, ja fick inte ens ha en sked till kaffet. Jag kände mig måttligt sjuk.

Sen så blev det tillslut min tur och jag sätter mig där inne och varför mår jag dåligt? Inte en aning.. Det var en läkare och en sköterska där inne och dom frågade precis allt möjligt om mig. Dom satt o kollade på mig HELA tiden tror inte dom tog bort blicken en enda gång från mig. Vi satt därinne ungefär en timme.

Sen rngde dom en taxi som var där på tio min och jag var hemme ungefär halv två, så en halvtimma sen.


Och vad kom vi fram till nu då? eller rättare sagt vad dom kom fram till. Det var väldigt tydligt vad jag led utav och det är en deprission (stavning?). Läkaren berättade för mig att det var en sjukdom i hjärnan, precis som strooke o sånna saker.
Så nu ska ja äta anti-tabletter och gå på samtalsbös.. Och samtidigt ska ja se till att jag får igång skolan och speciellt min sömn så samtidigt får jah "somna in tabletter".
Han sa att jag kommer att bli bra, Att jag kommer att bli frisk om jag bara lyssnar och gör vad ja ska göra, Han sa att jag inte behöver att oroa mig samtidigt som det inte går på en dag, utan det kommer att ta tid!
Men jaha, det är väl bara o lyssna, även fast jag är skeptisk till tabletter..


Hmm.. Nu har jag skrivit av mig liiite om min kväll. Jag trodde själv inte att det var riktigt såhär även fast ja vet att jag har mått piss.
Men måste säga att jag är glad att jag har den mamma ja har. Hon ä bäst! :)

Frågan ä om ja gjorde rätt att skriva det här.. Men det märker jag väl.


Nu ska ja ta min tablett och gå o lägga mig :) Ska vi se om den hjälper.


Natti Natti!

Jag älskar er!



det bästa med det här är att jag kan sluta le o låtsas som allt är bra.
Nu tänker jag börja le när jag faktiskt är glad.

...

tror att jag har ställt till det ganska mycket ja.. Och jag vet inte hur ja ska kunna säga det till dig, o förklara. Men ja får ta det som de kommer. Bättre att ja berättar än att du får reda på det på ett brev på posten.

Nu ska jag till doktorn, Skönt att det gick så fort i alla fall.


Jag blir så ledsen på mig själv. Varför klarar jag inte av det här? :(




Upptaderar sen.

Mammii

Jag måste bara säga att jag har världens bästa Mamma :)

förlåt för att ja ibland gör dig besviken, arg o ledsen.






Undra hur många gånger jag har sagt "ja lovar" o samtidigt ljugit..

hduihuxxx

Fan helvetes jävla skit!
japp, de ä vad ja har o säga..


FAAAN!

-

I can almost see it
That dream I’m dreaming but
There’s a voice inside my head sayin
"You’ll never reach it"

Every step I’m taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I

Got to keep trying
Got to keep my head held high

There’s always going to be another mountain
I’m always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle
Sometimes I'm going to have to lose

Ain’t about how fast I get there,
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb

The struggles I’m facing
The chances I’m taking
Sometimes they might knock me down but
No I’m not breaking

I may not know it
But these are the moments that
I’m going to remember most yeah

Just got to keep going
And I,
I got to be strong
Just keep pushing on
cause

There’s always going to be another mountain
I’m always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle
Sometimes I'm going to have to lose

Ain’t about how fast I get there
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb.






Söndag

Söndag.. Ja har haft den bästa helgen på väldigt länge, utan att egentligen gjort någonting. Bara att Lillasyster var här, och att vi inte bråkat på hela helgen gör den helt underbar.
Känns helt toppen!
Mer om det tänker ja inte skriva, ja orkar inte det har bara varit fantastiskt!



Fars dag idag då.. och jag har tusen saker ja skulle vilja skriva, men frågan är vad man kan skriva här egentligen?
Vad skulle folk tro, tycka? Skulle folk påverkas, skulle folk bli arga, skulle du bli arg. Frågan är om det är värt det?
Fast å andra sidan, varför ska man le o skratta när man egentligen bara vill gråta o skrika?
Varför leva ett sätt utåt o ett helt annat innåt. Varför ska man hela tiden låtsas?
Jag kommer inte att låtsas, ljuga, skratta o le länge till, för ja har fått nog.
Det känns knappt som om att ja bryr mig längre om vad som händer, känns knappt som om att ja bryr mig vad du väljer längre, för jag är van.
men ett tag till, låtsas vi o ler, för det har jag blivit duktig på, ja har blivit van.

Grattis på fars dag. Ja äslakar dig!

____________
Nu ska ja kolla på film o sen blir det nog sängen, ja är trött!


Pusshejj!

Torsdag

Ja tog influensa vaccinet igår, o de ä något ja ångrar mycket. Ja har så ont, jag inte röra armen och ja mår illa o har huvudvärk o mår piss helt enkelt. När ja vaknade i morses trodde ja att ja skulle dö, så blev ingen skola idag inte. o de va ju rätt typpiskt mig.

Så idag har ja tillbringat min dag i soffan framför tven, halvsovandes, Inget spännande alls.

Imorgon kommer lillasyster Elin upp, Hoppas verkligen att ja blivit bättre då. Vill ju inte ligga i soffan hela helgen när hon ä här juu. Ska iaf bli jätte kul att hon kommer o hälsar på mig och att vi får en helg tillsammans :) Myss!



Nu ska ja fortsätta me att tycka synd om mig själv..

Pusshejj!




Vi ä så söta =)

Onsdag

Då ska ja börja ta tag i allt igen, Skönt att det finns människor som hjälper o förstår. Ligger efter som tusan i skolan men nu ska vi ha möte och se till att ja får allt ja behöver göra, De ä ju en fördel!
Men skönt att ja ska börja ta tag i de här nu, att bitarna börjar falla på plats..


NU ä hösten här, eller nästan vinter om man känner efter hur kallt de är. Snöade till och med idag. MYS!
Hösten ä utan tvekan den mest deprimerande årstiden på året, det ä så mörkt och så kallt. Visst hade ja haft en kille att kramas me hade ja ganska gillat hösten, för den ä ju ganska mysig om man får ligga inne under en varm filt o bara mysa när det blåser o regnar ute.. Men att sitta hemma ensam o det ä typ storm ute, fryser bara utav att kolla ut DÅ ä det inte lika skojjigt. Så ja vill ha vinter o snö, Nu!

Annars har ja inget mer att säga, Kaffekokaren ä på, har tänt massssa ljus i lägenheten och väntar nu på att Bonde söker fru ska börja =)

Sen tusan va duktig ja blivit på att blogga. Tvo inlägg på en dag.. Ojoj :P

Men Pusshejj!




Vad sommarbilder passar in nu.. :O



Mina systrar!

På min blogg här är det bilder på mina lyckostenar, dom bästa i värden, de vill säga madicken o emma, menade faktiskt inte mig själv där.. :)
Jag har världens bästa systrar. Och det är verkligen så också, och dom ä bäst på olika sätt. Ja har min lillasyster som ja älskar något så otroligt mycket, som ä så söt o en sån killmanet att man blir galen. Hon tjatar om så ovärda saker, berättar om folk, saker som har hänt som nog förmodligen inte ens den ensamaste i hela världen skulle tycka va kul att lyssna på. När ja bodde hemma snodde hon mina saker, väckte än på nätterna eller på morgonen o frågade om t.ex cigg. Undra hur många gånger ja velat sätta ett skott i pannan på den människan, fast de klart att ja eg. inte velat. FÖR att hon ä sveriges bästa lillasyster, så sjukt go och ja vet att innanför de där suriga skalet finns min söta elin som ja kan ha det så roligt me när vi är vänner. Ja vet att hon alltid finns där, även fast vi inte pratar så mycket om hemliga saker så att säga, så vet ja att ja kan lita på henne och att vi egentligen nog skulle kunna göra det. HON ä världens bästa lillasyster, just för att hon ä Elin! :)

Sen har ja johanna, som ä så speciell att man inte kan sätta ord på det. Jag kan prata om ALLT med henne, det är inte mycket hon inte vet om mig, om det ens är något? Varför jag och johanna har en sån kontakt som vi faktiskt har är för att de va henne ja o min kompis kom till första gången vi hade ett problem, -mensen.
Att sen dess har det varit henne ja gått till, för de mesta i alla fall. Ja har alltid vetat att ja kom komma till henne, henns dörr är alltid öppen. Hon har alltid varit min förebild, dom bra sidorna hos henne. Och alla hennes misstag har ja lärt mig utav! Sen finns det så många gånger ja har hatat henne, (de vet hon nog inte ens själv) att ja har bara velat försvinna för att hon varit så cp, Och det är hennes fyllor, när hon blir cp.. Som dock verkar har försvunnit nu o de ä underbart! HON ä världens bästa storasyster, just för att hon ä johanna! :)
Johanna har också två barn, madicken o emma, och de finns inte ord för va dom betyder för mig, finns inte ord för va ja skulle göra för dom, ja blir nästan rädd för hur mycket ja älskar dom små trollen!

Sen har vi jennie, Som bor i Norge. och nu vet inte ja vad ja skriva, För ja har aldrig haft det kontakten me jennie som ja har me johanna, just kanske för att hon bor i norge, hon har inte varit med på samma sätt. Hon ä den smarta utav oss, man går ju inte till johanna om man vill ha något smart svar så att säga. Någonting som ja tänker på nu när ja flyttat o så ä hennes kommentar i typ min blogg, vad dom hjälper på något sätt. Hon har ju ändå varit me om flytten hemifrån redan och vet hur det är, och dom små kommentarer som dyker upp hjälper verkligen o ja får verkligen tron tillbaka på att j agjorde rätt val :) Alltid när hon har kommit hem till Hjo har man sett fram emot det jätte länge innan och det är så roligt varenda gång, även fast vi kanske inte gör något särkillt ä det skoj, och varje gång när hon åker är det jobbigt o ledsamt. när ja va lite mindre grät ja alltid, fast inte när folk såg, haha! och ja, HON ä världens bästa storasyster, just för att hon ä jennie! :)
Hon har också en snorunge, En adrian, Så sjukt fin kille de! Ja firade min 18-årsdag me honom, säger inte de ganska mycket hur mycke ja gillar den ungen eller? Ja hade en underbar vecka i norge me honom! Kärlek i massor till den pojken!

Sen har vi lisa, o ja vet att hennes dörr alltid ä öppen för mig. Ja vet att ja skulle kunna ringa tre på natten o hon skulle hjälpa mig, för hon ä lisa! Även fast vi inte alls har en jätte bra kontakt, vi träffas inte så ofta så pratar vi ändå nästan om allt när vi väl gör det. Men ingen på den sidan av släkten träffar ja så mycket, den skrämmer mig på något underligt sätt. Men HON ä världens bästa syster, just för att hon ä lisa!

de finns någon mer, eller kanske några, men inga ja tänker skriva om här o nu, det känns helt enkelt inte rätt!


Och varför skrev ja de här? Ja vet inte, kanske för att ja hart världens bästa systrar? För mig ä dom världens bästa, för dig? förmodligen inte men va spelar det för roll? Dom ä mina syskon, mina systrar och ja älskar dom mer än allt annat på denna jord!


Sen har ja världens bästa mamma oxå! :)
-kanske inte så konstigt att vi blivit så bäst då ?

(och jaa, mycket felstavningar o gramatiska fel men inget ja orkar ändra nu)

___________________
Känslor i massor. Ja saknar er systrar! :)


Btw, Jennie, När tycker du att ja ska åka hem på söndagen när vi ä uppe o firar dig? 13.00 eller 18.00 , kanske gick 18.30 .. :)
Bra o fråga så ja kan beställa biljetter, Eller jaa, mamma! ;)




Pusssss!

Hem, mitt hem!

Då va de måndag o ja tillbaka i karlstad igen. Skönt som tusan faktiskt! Igår när ja kom in kändes det verkligen som hemma, kändes hur bra som helst faktiskt!
Hjo ä inte mitt hem längre, inte mammas nya lägenhet. Utan min lilla mysiga etta i karlstad, de ä mitt hem nu,  o det känns bra nu!

Haloweenpartaj vare de i lördags, ja va pink ladie. Efter några öl tyckte ja att ja va snyggast i stan, frågan ä dock hur mycket alkoholen lurade mig.. Verkar dock inte som ja fastnat på någon bild, underbart!
Det var en ganska lyckad kväll, hanna hade gjort det super fint verkligen!
Sen att ja lipade som en galning o tyckte att det var så himla synd om mig behöver vi ju inte prata högt om ;)


Ja har så mycket känslor i kroppen, ikväll ska ja ringa ett samtal, hoppas att ja kommer fram, får ur mig mitt. hade egentligen velat ta det här öga mot öga men det ä nog ganska lång tid tills ja åker till hjo igen så nu får det bli över telefon.
Ja hoppas att gubbjäveln förstår ändå..


Nu ska ja städa vidare, (för sånt måste man ju göra när man bor själv..)
Ha de bra så får vi se när ja skriver nästa gång!

RSS 2.0