Tisdag

Har varit ute och gått en timma nu på morgonen. Känns skönt. Nu ska jag bara se till att fortsätta gå ut med. Inte så lätt, Jag tröttnar så fort och så är jag lite lat.

I eftermiddag ska jag in till skövde för jag har en körlektion där. Och om jag hinner efter så får det bli lite Teori-plugg.

Men nu ska jag ner till biblioteket.

Lördag

Vad har hänt sen sist?

I onsdags var jag i karlsborg med linn, nina, elina och evelina. Och självklart åkte vi ut på spökjakt som vi så fint kallar det. Och som vanligt var vi för fega så det slutade med att vi satt och tjöta skit istället. Men det var helt klart väldigt trevligt. Kul och träffa dom igen :)

Jag köpte ett par skor av elina med. Så Fina!


I torsdags åkte jag in till skövde med Mamma och elin. Först var jag på ett möte och pratade om plugg och sysselsättning vilket gick bra. Nu ska jag bara vänta på vad försäkringskassan säger om läget.

Efter det Shoppade vi lite - skulle egentligen köpt skor men det lyckades jag ju göra dagen innan. Men det blev lite kläder - Lite tidig födeslsedagspresent av lillasyster och mamma.

Idag blev jag utskriven från skämningsfors och bor nu hemma i lägenheten igen. Har lite blandade känslor när det gäller det men just nu känns det mest bara skönt.

Imorgon är det Mors dag så ska hem till mamma och äta mat. I veckan som kommer är det lite möten, körlektion och isättning av löshår. Jippie!

Nu blir det sängen för min del. Natti Natti!



En glad bebis. (jaa, jag vet, kass bild men en sjukt söt bebis)

Onsdag

Idag så hade jag en körlektion igen, Sist var i september. Men det gick jätte bra, Jag har ju kört med mamma under tiden men lektionerna på körskolan har inte riktigt blivit av. Efter det satte jag mig vid en dator där nere och plugga lite teori. Galet svårt.

Så nu måste jag börja på riktigt med teorin annars lär jag aldrig få körkort.
Jag vill ha körkortet nuuuu.

Nu ska jag iväg till karlsborg med Elina, linn, nina och evelina. Mysigt att träffa tjejerna igen, Blir ju tyvärr inte så ofta längre. Men ikväll så =)


Det är dax att börja leva nu. Det är dax nu.
Och det känns ganska bra.

Mysdag

Idag har jag haft ett sista möte inne i skämningsfors. Blir utskriven på lördag. Helt underbart, Lite skrämmande men helt underbart. Efter det gick jag hem till Johanna och drack kaffe och myste med bebis.




Nu ikväll är det och har varit mys med lillan, Vilket fortfarande är Emma även fast hon inte är minst längre. Men det är nog något hon alltid kommer vara. Vi har kollat på pippi på de sju haven och nu är projekt prinsessa på. Jag och Emma har kommit fram till att hon ska sova hos mig varje måndag. Mysigt.



Vi är så söta.

Bio

Ikväll blir det bio med lillasyster elin. Mysigt :)

Pirates of the caribbean.
Åhh, Han ä såååå snygg.


Det är kul att kunna umgås med Elin utan att bråka.
Det händer tyvärr inte så ofta.
Hon ä ju rätt jobbig.. ;)

Men jag gillar såna här dagar.
Tror att det kallas
Lycka

Tips på böcker?

Jag är inte alls duktig på att blogga men det beror nog på att jag inte sitter vid datorn så mycket. Solen skiner ju :)

Jag bor nu nästan jämt i min lägenhet vilket är hur skönt som helst. Jag har hjälpt Johanna, Jerker och barn att flytta och jag har myst med bebis. Det är väl ungefär vad jag gjort det senaste. Och solat givetvis.

Jag har kommit in i ny läs-period. Förra gången var det harry potter böckerna jag läste och nu är jag inne på camilla läckbergs böcker. Jag har aldrig läst deckare förut och jag trodde inte heller att jag skulle gilla det men ojojoj så fel jag hade. I alla fall när det gäller dom böckerna jag läst nu. Är inne på 5 boken.

Jag bara läser och läser och läser så dom tar tyvärr slut fort.
Vad finns det mer för bra böcker man kan läsa?
Det är ju ett himla bra tidsfördriv.

Söndagsmys

Väntar på världens Bästa Madicken. Ikväll blir det söndags-mys! :)


RSS 2.0