måndag kväll

Sitter o väntar på att O ska komma hit. Ä inte riktigt så tuff än så att ja vågar sova ensam, sen ä ju sällskap o mys bara skönt!
Jag ska snart börja laga mat, för de ville han minsan ha. Åhh, ja kan inte, att man kan vara så kass på att laga mat som ja ä, är fan inte illa. Hur ska ja klara mig egentligen, eller rättare sagt, HUR har ha klarat mig hittils?
Men det är väl något man kan lära sig, hoppas ja.

Ikväll blire makaroner, bacon i någon röra. Evelina gör den alltid så god! :)
Frågan ä bara hur man gör, har glömt av de, men de löser sig nog förhoppningsvis.



Sen slutade ja röka idag me, tog några blåss förut. DET var inte alls bra. Men efter de fick ja såna skuldkänslor o ja mådde jätte dåligt så då bestämde ja mig på riktigt, Att näj, jag ska aldrig mer röka, och ja vet att ja kommer att klara det, jag vet det! Aldrig mer, ja ä nu en icke-röakre!
UNDERBART!



Nu ska luta mig bakåt i soffan o ta de lugnt i någon minut innan ja ska börja me maten.. (:


/pusshejjråå

Måndag

Sitter på psykologin och orkar inte börja jobba.. Håller på med beteendeperspektivet, som ja tycker är riktigt intresant egentligen men inte just nu.
Magen kurrar, ja vill ha mat, och ja gissar på att bulgariskt korvgryta inte kommer att vara någon hitt för mig. Kändes iaf inte så på namnet, Men vi får se!

Igår kom Amanda, Petra o Breddan. Det var sjukt skönt med sällskap, och det kändes så skönt att det var min lägnehet vi va i. Kommer nog att vara sån här ett tag, tycker att det känns så galet skoj me en lägenhet som är MIN. PÅ något sätt är det nu ja har flyttat, på riktigt!

_________

dethär me att sätta upp hyllor o skit ä inte min grej. ><
Efter 8 förstörda spikar, 5 hål i väggen och 4 slag på tummen hade ja lyckats få upp tavlan..

Men Det började faktiskt se ut som ett hem igår, innan ja fick besök, och det var riktigt mysigt. Jag kommer att stortrivas! :)




Sen kan ja tillägga att ja nu är en LYCKLIG EX-RÖKARE! -jag har slutat me eländet, ÄNTLIGEN!

Söndag - nytt hem

Sitter i soffan i min allra första lägnehet, Mamma o ELin har precis åkt och jag funderar på om ja ska gå ner till affären o handla, Fast frågan är vad?

Mamma kom kl 12 igår, ELin hade hon släpt av i kristinehamn. Vi började lassa av alla saker som hon hade me sig från hjo, kläder o en massa skit. o då menar ja massa! Efter kanske en timme kommer pappa med möblerna, och vi lassar in dom i lägenheten, vid det här laget är lägenheten full. i stort sett.
När vi slängt in alla grejjer åker ja o mammi till IKEA o handlar mer möbler, och mer småsaker. Klockan drog iväg rätt mycket så vi åkte o hämtade elin på tågstationen sen åkte jag till elevhemmet och ställde ut alla saker och mamma o elin åkte till lägenheten o lassade in IKEA sakerna.
Dom kom sen o hämtade upp mig o sakerna från elevhemmet, som blev en HELT full bil. Vi fick alltså inte plats utan fick sitta i knät på varandra..
Lassade oxå in det här, I en liten liten etta. Jaa, det var fullt. Man kunde inte röra sig i lägenheten knappt, jag förstod inte hur ja skulle få plats med allt, men när vi började packa upp lådorna, (efter att vi i oss lite MAT!!), så började det se lite bättre ut. Och nu kan man röra sig ganska mycket faktiskt :)
Jag tror att ja kommer att trivas bra här, känns som en liten mysig Etta!

Emmelie och Amanda kom förbi igårkväll oxå, det va skönt me lite annat sällskap !
Elin: "Ni pratar ju som dom i smala sussi", -hahahaha!
det var inte omtyckt o höra! ;)



Idag har vi varit på typ coop, Siba o en sväng till på IKEA, o ändå har ja inte allt ja behöver.. Men det kommer väl me tiden :)


Nu ska ja gå o köpa mitt absolut sista Ciggpaket i mitt liv. Underbart!

Imorgon slutar ja me dom där äckliga, stinkande cancerpinnarna som bara får en att må dåligt.

fredag

Fredag kväll o jag sitter på elevhemmet o kollar prison break, de ä inte illa de inte. Imorgon kommer mammi o pappi med mina saker så att ja får lite möbler i lägenheten. Hämtade nämligen nycklarna idag, snubben där måste nog tro att ja ä dum i huvudet me det smajlet jag hade. Kändes sjukt spännande!

Amanda, Breddan o Petra va precis här o tog en cigg. Det var nice me lite sällskap ett tag! Rätt töligt o sitta här ensam må ja lova!
Igår hade vi hälsodag på skolan och ja o emmelie spelade fotboll, Det var faktiskt ganska skoj! En brud som tacklade mig och jag flög som en jävla vante o rullade omkring på marken. En erika Utan cigg och samtidigt bli knuffad ä inge bra alls...


Rummet står i låder, nästan iaf. Jag vill bara få i ordning på allt nu. Komma till rätta liksom. Det här med flyttandet ä inte så kul, iaf inte när det känns som om att man bor i lådor! Men hoppas att vi fixar de mesta tills söndag innan mamma o elin har åkt hem.
För då kommer ju trots allt Amanda, som kommer hålla mig sällskap första natten i lägenheten, och förmodligen många fler nätter! :)



Nu ska ja ta min go natt cigg, sen ska ja läsa "äntligen icke rökare", Sjukt bra bok. Känns dock jävligt skrämmande att läsa den, allt är så ruskigt sant! På söndag, måndag, beror på när ja läst klart boken så ska ja sluta röka. Det är verkligen dax nu!



Men hare bra, jag uppdaterar när ja flyttat in te lägenheten! Mwiii!

onsdag

Då vare onsdag o två dagar kvar tills ja får nycklarna, förhoppningsvis.
och det känns la sådär, Bättre än sist ja skrev iaf. Men sjukt trist att lämna elevhemmet, bor rätt härliga människor här i år ju. Men ska bli skönt att kunna stanna på helgerna, och få något eget där ja kan göra va ja vill utan en massa irriterande regler.


Veckan har rullat på som vanligt, svimmade igår, det va lite läskigt. Slog i huvudet så hade ont i de heeeela dan igår :(  de va synd om mig!
Idag va vi på bio, Flickan som lekte med elden. Den var bra, Fast självklart va boken bättre. Men den funkade! Nu vill ja att sista också ska komma!


Och inatt blire att sova ensam, tuuusan va jobbigt, blivit van vid att trängas o höra någon andas hela nätterna nu ju. Tror att det kommer att bli svårt att somna inatt.
Känns så skönt att man kan ha de sådär, att man vet att det inte kommer att bli något mer utan de bara är . Precis så vill ja ha det nu. Inga känslor, bara leva livet helt enkelt - utan regler. :)


Sådär, nu har ja uppdaterat lite grann, ska ta min godnatt cigg nu, sen läsa "äntligen icke-rökare", Sen blire sängen!


Pusshejj!

Lite senare

jag vill inte längre. Jag vill att allt ska vara som vanligt. Jag är livrädd, Fan ja vill inte. Jag har varit toppenglad fram tills nu, jag pallar det inte. det här går inte. Jag vill vara hos er, jag vill fortfarande kunna känna att det är mitt hem. JAg vill inte komma hem för att hälsa på utan för att komma hem en sväng. Det är nu jag flyttar på riktigt, mamma flyttar, och vi flyttar ifrån varandra. Mitt hem kommer att vara i karlstad, inte i hjo.

Jag har varit så glad, men att packa ur rummet och sen nu åka tillbaka till karlstad, säga hejdå och veta att det huset kommer ja inte att sova i mer, det kommer inte att vara mitt hem nästa gång ja kommer hem. För nästa gång ja kommer, bor mamma o elin tillsammans och jag bor i karlstad, det känns sjukt jobbigt.
Tårarana bara rinner, och just nu känner ja för att sudda ut alltihop o skriva att allt är bra. Men det är de ju inte. det har kännts super bra men nu känns det förjävligt.
-men det är så jag nästan altid gör.


hoppas att det här går över fort..




Nä, nu får ja sätta på mig leendet o gå ut o ta en cigg, sätta mig i soffan o låtsas att allt är bra.


Söndag

Då var mitt rum nerpackat i lådor. Sovit sista natten i det här huset - för alltid.
och sen har jag, lillasyster o mammi precis varit o röstat. Spännande! :)
När vi gick in dit, tuusan vad ja o elin drg ner medelåldern då. Bara en massa gamla tanter o gubbar. Fast o andra sidan kanske inte det är så konstigt. Jag vet knappt varför ja röstade? Har ingen koll på kyrkan o allt dedär.


snart ska ja tillbaka till karlstad, Känns skönt att veta att nästa helg flyttar ja till lägenhet o med det slipper jag att åka buss varenda fredag o söndag.


helgen var ja nykter, Hundvakt igår. Känns så sjukt gött idag må ja säga!
Kom fram till igår att ja inte varit nykter en enda helg sen innan sommaren, så kändes verkligen som om att det var dax nu!
Att må bra, o inte vara sliten en söndag är något ja får prova på oftare! :D



PUSSHEJJ!

torsdag

Det är så sjukt. Mamma ska verkligen skiljas, något vi hoppats på i huuur många år som helst.
Det kom som en chock först men fy tusan va gött det ska bli! Nu i Helgen kommer det att vara sista gången jag åker hem till huset, om inte ja ska hjälpa till o flytta då, fast då blir det nog den nya lägenheten ändå!
Fast det känns helt galet knäppt me, att mamma ska bo i en lägenhet? Att när ja kommer hem så ska ja sova på soffan? Shit, ja flyttar på riktigt ja me nu. Galet!



sen ä du patetisk!
-jo men visst, vi kan väl vänta hundratjugo år till? Blir säkert så mycket bättre då.

ÅH! DET FÅR MIG ATT MÅ ILLA!

RoligtVärre!



En Rolig historia bjuder ja på idag! :)
-kanske dock ligger lite i de..


"Efter en konferans satt kirurgerna i baren och drack. När de började bli onyktra kom de in på sina största triumfer. Australiensaren sa: Vi fick in en kille som klämt sig i tryckpress. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag lyckades göra en ny hand, arm o kropp. Så när han till slut kom tillbaka till jobbet var han så effektiv att han gjorde 5 personer arbetslösa.
Det var väl ingenting sa en amerikansk kirurg. Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor. Allt som var kvar var håret. Vi gjorde en helt ny kropp och skickade honom på arbete. Han gjorde 50 personer arbetslösa.
Den svenska kirurgen tog till orda: en dag då jag var ute kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till jobbet, släppte den på bordet. Vi byggde in den i ett rövhål, byggde skinkor, satte fast kropp och tillslut blev det en man. Vi döpte honom till fredrik Reinfeldt o han har tamifan snart gjort ett helt land arbetslöst! “
HAHAHAH! ><




Händer inte så mycket i mitt liv just nu som är värt att blogga om, Känner inget speciellt mer än bara glädje över att jag snart ska flytta, att mamma ska skiljas och att jag bor i karlstad!
Fattig som ett as ä jag me, jag och amanda fick skrapa ihop pengar förut för att ha råd me cigg. kanske dax att sluta snart.  Problemet är väl att ja inte vill. Ja vill röka! Jag vill kunna ta den där ciggen när ja är sur, förbannad. När vi sitter i skvallrar om roliga saker. Min Gonatt cigg, morgonciggen och den däringa goda efter maten.
Ja vill röka, samtidigt som ja vill sluta.

Det är svårt!

-

kan inte förstå att man kan vara såhär trött alltså. helt skadat!

Skrev en insndare till SLA förra veckan och igår va den med. Och imorgon ska några elever på fågelvik lämna in en skrivelse till rektorn. Det handlar om att lärarna behandlar folk orättvist!
Och nu undrar jag om dom fortf kan blunda för problemet?
Hoppas ja inte!





DU gör mig dum i huvudet.
hur orkar du? Säger vi en sak så vill ja inte ha massa lögner.


Jag funderar starkt på att krypa ner under täcket och ligga där tills typ, nästa år? Skulle vara skönt!




och nej, inget vettigt händer i mitt liv för tillfället.

Drömmar

Sitter just nu i ksolan och har Psykologi. Intressant kurs, pratade om drömmar idag. Varför vi drömmer och varför vi drömmer samma sak om igen.
Jag tror på både freuds teori och den kognitiva teorin. Freud sa att drömmens huvudsyfte var att tillfredställa våra önskningar i form av omedvetna drifter och behov. dessa önskningar inkluderar sexuella och aggresiva fantasier som är för oacceptabla för att göras medvetna under dagen.
Den kognitiva teorin menar att vi drömmer för att hitta kreativa lösningar på problem som vi under dagen går och grubblar på.
Spännande!

Drömmer du att du t.ex. åker i ett tåg med en okänd person igenom en tunnel, kan den underliggande betydelsen vara en omedveten önskan att ha sex med en förbjuden partner.
-Freud


DeNi!



Förutom att jag inte har några cigg så känner ja på mig att den här dagen kommer att bli bra. ><


mwii

Två veckor kvar tills ja flyttar till min alldeles egna lägenhet. Sen dröjer det ungefär två veckor till och då flyttar elin och mammi till en lägenhet i Hjo. Så hemma  hos mamma just nu är det full rulle. Låder o skit överallt.
Men vad skönt det ska bli!


Kom nyss tillbaka till karlstad igen. Idag har vi kusiner på pappas sida varit ute o ätit och kollat på bio med farmor. Riktigt lyckat blev det!
Igår drack vi, som vanligt. och jag vet inte riktigt hur kvällen var, som vanligt i hjo. hade ju inte direkt super skoj, men det var heller inte tråkigt!


och jag hoppas att johanna vet vad hon ska göra imorgon. Vi står vid din sida, hela tiden. du kommer inte att behöva gå igenom det här ensam!
Jag älskar dig! :)



Nu ska ja gå o kramas, har inte så mycket vettigt att skriva så..
Hare bäst!

Tänker på dig.

Det är skönt att ja inte är sjuk längre, hoppas bara nu att ja håller mig frisk. och att hostan försvinner, nätterna är ju fortf jobbiga. Men Nu är det nästan bara Astma-hosta så det är ju bättre än sjuk-hosta!

Igår var jag, emmeli och Amanda inne i stan o tjötade skit efter skolan, och jag har kommit fram till att jag har två sexgalningar till kompisar. Blev nästan rädd för dom där, men ni killar borde akta er! Skämt o sido..
men jag hade jätte trevligt och livet i karlstad blir bara bättre för var dag. Ska snart också bli skönt att slippa åka hem varenda helg nu me. Flytt om tre veckor nu! :D




idag går alla mina tankar till Amanda m. familj.

Även fast jag inte säger något vettigt alls, bryr ja mig. Du betyder, och det är hemskt att se dig ledsen. Det är hemskt att du ska behöva gå igenom det här, igen. Jag finns här, och många, många andra finns där för dig!
glöm inte det.


Att sådant ens ska hända är hemskt, varför?



Världen är orättvis!



jag vill bara glömma



vaknar upp,-rummet snurrar, svetten rinner o hjärtat bultar. Tar ett djupt andetag när ja märker att det bara var en dröm, igen. Men det var det inte, det har hänt.    -slag som kommer flygandes, skrik -kanske mitt eget, ett barn som gråter, ord som ja inte förstår, slag från båda sidor. En blick, kall och mörk.-   och där vaknar jag, jämt. 


men det är inte riktigt så jag kommer ihåg det, det är samma ställe, samma människor.. meeen? 
Eller, va vad det egentligen som hände? 
jag kommer inte ihåg blicken.. o speciellt så är det barnet som grät som stör mig. det stämmer inte. det hände inte, det kan inte, det får inte stämma. 


Jag vill glömma. ja vill inte komma ihåg, jag vill att det ska bort.
trodde att det hade försvunnit men det kom tillbaka..


S
nälla, låt mig få glömma!

skrämmande

Jag tror att det ska komma robottar ur min näsa. det är sjukt skrämmande må ja lova!


Uuuh, Kan inte sova, ja ä rädd! :(
-det kliar i näsan..


(hm, undra om robottar stavas så? såg heeeel knasigt ut ju)

Mysigt när det regnar...

..när man ligger inne med tända ljus och hör knattret mot fönstret..
Mee Laajjk!


Jag funderar på när det blir offentligt. När man på riktigt kan prata om det. Eftersom det är i Hjo borde folk veta nu? Men det här är kanske inte på samma nivå som allt annat.
Ska bli spännande o se hur det här slutar.


_______________

Om man hela tiden ser förhållanden som krossas är det väl inte så konstigt att man faktiskt inte tycker om kärlek, att man är rädd för det där hemska ordet kär?
Om man hela tiden ser människor, vänner som blir svikna, lurade och att man själv blir det, är det väl inte så konstigt att man inte litar på folk, att man är rädd för att bli sviken?

är det så konstigt att ja inte vill bli kär? att ja inte längre tror på ordet kär. Är det konstigt att ja inte kan lita på folk, att ja inte kan lita på någon förutom mig själv?

föralltid? de är inget ja tror på.


Dom ända personerna som ja sett hålla ihop, och som har det bra är mormor o morfar..?
-kommer inte på någon mer, kommer inte ens på några som har varit vänner och verkligen varit vänner i vårt o torrt..

DET känns hemskt!



Så skärp er, jag är inte konstigt, jag är bara rädd.




MEN JAG ÄR GLAD IDAG, JAG ÄR LYCKLIG!


Torsdag

och ja vill bara säga att det är förbannat tråkigt när det regnar, iaf när man hade tänkt o gå till affären,
-OCh när ja för EN GÅNGS SKULL kände för att gå ut o gå en lång promenad, jaa men då självklart ska det regna! åhh!


Näh, nu får det bli att gå ner till gymmet istället. Töligt!



Ööhhhjjjiiiiiggghhttt!!

Onsdag

Ligger på golvet i mitt rum o lyssnar på världens bästa!

Började halv 12 idag o slutade fem över 1. Det var skönt! Efters skolan gich ja hem o började städa, det känns skönt att det faktiskt ser någorlunda bra ut i mitt lilla rum nu. Även fast mina kläder och dom flesta sakerna fortf ligger i låder, onödigt att packa upp det ja inte kommer att använda innan ja flyttar. Fast plats tar det..

Jag känner mig så sjukt lycklig idag, vet inte varför men just nu känns det som om att precis allt kommer att ordna sig. Att allt kommer att bli bra! Längesen ja kände mig just såhär glad! Helt underbart!

Igår hade vi en introditionsläger för 1orna. Vi hade som tema "Pirater" så alla i klassen skulle vara utkläda till pirater, det var riktigt skoj!
-och tusan va snygga vi var!
Blev en sjuk lyckad dag, hoppas att 1orna oxå tyckte det! :)




JAG OCH AMANDA, Lätt att vi var snyggast!



mitt i allt dehär har ja en känsla av att ja snart kommer att bli kär. farligt.




BARA FÖR ATT LIVET ÄR UNDERBART IBLAND! :)
-dom stunder ska man ta vara på.


RSS 2.0