Äntligen kom Molly

Nio månader har jag väntat på att Molly ska komma ut. Nio inte så långa månader, om man bortser från dom två sista, dom var ganska långa. Men dagen idag, från det att Molly var ute tills hon kom hem var fruktansvärt långa.

Jag gick och hämtade två glada barn på skola/dagis, sen städade vi och Efter det gick vi och köpte var sin glass för att fördriva tid och såklart för att vi att var värda det. Och sen väntade vi, och väntade och väntade lite till.




Vääääntan...


*hoppa lite studmatta i väntan på bebis*


Väntan med Oboy, Popcorn och Kaffe


Väääääääntan..
Och ännu mer väntan..





ÄNTLIGEN KOM MOLLY HEM



Stolt Moster

Så liten och så söt. Mysigt med en liten bebis att gosa med igen. Var så himla längesen sist. Jag är så himla glad. Jag går bara runt och ler.

Dag 30

Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna.



Mitt minne är ju inte det bästa direkt. Men Jag har börjat komma hem till lägenheten och det är ju bra. vintern är över och solen är här. Underbart bra. Hm, Skitsvårt ju. Men något som är helt sjuuuuuukt bra är att den här 30-dagarsskiten är ÄNTLIGEN över. :D
Det har inte varit så kul som jag trodde, mest tråkigt och jobbigt. Men äntligen!

Påsken

Påsk-firande:


Fina påskkärringar och påskgubbe.
Adrian, Emma, ella, My och Madicken.




Övning på att rocka rockring
madicken, adrian


Emma tävlade i att rocka rockring. Så himla duktig!



Dom byggde fågelholkar på torget där dom också fick godis, köpte lotter, och fångade chokladbullar..



Sen målades det ägg som dom sen kastade till varandra.



Så fina så.


Lite bilder på påskfirandet, En mysig helg hemma i hjo.
Nu ska jag inta soffan och kolla på big brother.

Hoppas ni haft en trevlig påsk.

Dag 29

Min favoritfödelsedag

den bästa födelsedagen var när jag fyllde 18. vad jag kommer ihåg i alla fall. Jag var uppe i norge och var med adrian en vecka så födelsedagen tillbringade i norge. Han kom och sjöng för mig på morgonen och kom med frukost på sängen och så fick jag paket.

jag gick upp och gjorde mig i ordning och under tiden bakade han en tårta. kladdkaka med bär på, som han plockat själv. sött :D

sen tog vi bussen in till oslo och gick omkring där och letade efter ett bra ställe där jag skulle köpa min allra första lagliga öl. och vi hittade ett mysigt ställe och jag njöt av den goda ölen.

hela dagen var supermysig. svårt att förklara i ord, men jag blir jämt så glad när jag tänker på den dagen. Dagen innan började vi egentligen och fira mig med kräftor och öl/sprit, adrian drack det med.. Hihi :P

och några dagar senare när adrian åkt iväg så blev det utgång för mig i lilleström. trevligttrevligt.
_________________
NU ska vi snart ner till torget och påskfira. sen blir det mat hos mamma.

GLAD PÅSK!

dag 28

Mitt favoritprogram – och varför.

IDOL. Utan tvekan.

Varför?
Det är väl inte egentligen just programmet utan hela grejjen med IDOL-kvällarna. Varje fredag under hösten är det idol-mys som gäller för familjen nilsson/lindh, och för mig såklart. Mys med världens goaste ungar. Mys med världens bästa människor. och Så mycket kärlek.

Sen är programmet såklart också skitbra, i början när alla pinsamma personer tror att dom kan sjunga och sen fredagsfinalerna där dom bästa tävlar om finalplatsen. Att heja fram sin favorit ock så spänningen om vem som åker ut vecka för vecka.

Jag älskar fredagarna under hösten. Jag älskar Idol-myset.


Dag 27

En låt som får mig att gråta

Det finns faktiskt ingen låt för tillfället som får mig att gråta. Fast jag gillar att gråta till musik men då är det inte själva låten jag gråter för utan det är väl mer själva situationen, eller vad man ska säga.

Tisdagsmys

 

Bilden är från min 18-årsdag.
Väldigt Mysig dag.

 

Liksom idag
Chips, Cola, Godis och Harry Potter
och så mys med världens bästa kille, Adrian såklart.

 

Jag gillar livet som det är nu.


Dag 26

Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

-"WOW, Vilken snygging!"




Jag hade planerat att ligga och pressa hela dagen idag men när jag vaknade insåg jag att det kunde jag inte göra. Jävla piss-moln. Men satt i alla fall hela eftermiddagen igår och lite färg har jag allt fått. Wiie.

Ikväll blire Harry Potter och mys med världens sötaste kille.

Det händer faktiskt lite i mitt liv förtillfället, Jag är väldigt mycket i hjo vilket är jätte skönt. Jag håller på att öva på att komma hem så spenderar mer och mer tid i min lägenhet. Det är påsk, Jennie och adrian är här.

Det här med dom 30-dagarsskiten är så himla tråkig, Men det är inte många dagar kvar nu. Superskönt. Är väl inte så jätte seriös längre heller.

Nu ska jag platta håret och packa vad jag ska ha med mig hem.



Här är en bild på bullarna jag bakade. Åh, så fina. Åh, så goda.
*stolt*

Dag 25

En bild på mig själv som är tagen utav någon annan



Fotograf: Världens Bästa Elin

Dag 24

Min favoritfilm.

Jag har faktiskt inte någon favorit-film, Inte vad jag kan komma på. Fast Hanna Montana filmen har jag sett huuur många gånger som helst och jag älskar den. Den är nog bland dom bästa. Sen gillar jag beck och wallander mycket. Och dom flesta romantiska komedier är också bra.

________________
Igår natt sov jag själv i min lägenhet för första gången sen oktober. Det var lite läskigt men det gick jätte bra. I tisdags storstädade jag lägenheten och igår bakade jag bullar, Har aldrig bakat bullar tidiagare men dom flesta blev väldigt goda. Duktiga Mig!

Nu ska jag ta bussen in till Hjo och prata med min läkare. Sen sova hos johanna och hoppas att hon föder i natt. Wiiiie! :D Jag vill att Molly ska komma nuuuu!

Dag 23

En bild på det jag köpte senast


(
Det är inte jag på bilden)



Köpte den på tradera helt ny för typ 50 kr. Bra köp!

Dag 22

 Min favoritplats

Oj,, vad svårt. Jag tror inte att jag har någon speciel favoritplats. Fast Båstad ligger på topp tre i alla fall. Jag älskar hela den staden, campingen, vattnet och folket. Ja, Allt.  

       

JAG [hjärta] BÅSTAD

Dag 21

Vad jag åt idag.

Dagen har ju nästan precis börjat så än har jag bara ätit frukost. Sen kommer jag att äta/dricka pulver. Mums. Vilken fredagsmat. Inte.

Dag 20

En person jag vill byta liv med för en dag – och varför

Kungen, För det hade varit coooooolt.

RSS 2.0