Hand-arbete

Igår fick jag gå till Arbets-terapin och kolla om jag ville ha något att göra. Jag valde att brodera, så jag kunde ta med det tillbaka till avdelningen. Och nu är jag klar, Det får blir en present till Mamma.

Tiden har gått så mycket fortare, Det är helt underbart att ha något att göra. Så jag tänkte att jag ska dit imorgon igen och börja på något nytt. Inte trodde jag att jag skulle tycka att det var kul att sy men det var det. Tant-varning? :)

Min fantasi är dock inte så bra, Har du något tips på vad jag kan göra?


Julklappen

I år får vi barn och barnbarn en resa till Gran canaria utav av världens Bästa Mamma! -Bästa julklappen någonsin. Jag tror att det kommer bli jätte roligt, det är Inte så ofta vi gör någonting tillsammans HEla familjen. Så det ska nog bli mysigt. Den 25e dec åker vi. Jag längtar!

Tack Mamma! Du ä bäst!

Till dom ensamma

..Och det verkar som kärleken
Är till för några få
När du bäst behöver nån
Är det ingen som orkar höra på

Det här är en sång för alla dom
som aldrig hittat nån att dela sin glädje och sorg med
En sång för alla dom
som inte kommer hem till nångon som frågar hur det är
Den här sången är till dom

Ingen frågar när du kommer
Ingen saknar dig när du går
Ingen delar din dröm
Ingen undrar hur du mår..



Tragiskt

11 november 2009.

"det bästa med det här är att jag kan sluta le o låtsas som allt är bra.
Nu tänker jag börja le när jag faktiskt är glad."




Ett år sen jag skrev det här ungefär. Ganska komiskt kan jag tycka att det är nu.



Äntligen Fredag!

Då var man i hjo igen, över helgen. Eftersom det är fredag så är det Idol-mys som gäller ikväll. Och sen tror jag att det blir att kolla på handboll i helgen oxå, om det är någon match vill säga. Sen ska jag nog hem till pappa en sväng och träffa dom och så förhoppningsvis Jennifer och lukas, Var säkert ett år sen jag träffade dom. Så det är verkligen på tiden. Hoppas dom inte glömt mig bara.

Och så Fick jag hem mina efterlängtade skor idag och alla tre passade. Skönt.

Nu väntar jag på mat, God hemlagad mat.
Underbara fredag!

Flickan ovanpå

Jag borde nog sova men jag är inte mig lik
Grannarna här under spelar ganska hög musik
Jag hör inga ord men jag kan tyda den ändå
Sången handlar om en flicka som ingen förstår sig på

Flickan hon känner sig ensam ibland
Hon drömmer om att resa till spännande land
Hennes ögon berättar en hemlighet
Men gåtans svar är det ingen alls som vet

Flickan i sången är som ett barn
Känner sig fången i en billig roman
Men genom muren kan ingen nå
Hon är flickan ovanpå

Jag ligger kvar i sängen fastän klockan är tolv
Jag tänker på sången jag hörde genom mitt golv
Raderna om flickan som någon sjöng
Allt det där någon skrev finns etsat i min dröm

Flickan hon säger jag är ingenting
Alla gamla tankar bara snurrar omkring
Och jag vill aldrig älska nån så djupt igen
Ger man av sig själv blir man bara alltid bränd

Flickan i sången är som ett barn
Känner sig fången i en billig roman
Men genom muren kan ingen nå
Hon är flickan ovanpå

Julklapp

Då sitter jag uppe hos johanna på borrbäck och passar på att data-nörda lite innan jag ska tillbaka till falköping. Har varit här uppe över natten, Igår var det taccos och idol-mys. Som alltid på fredagar.

Idag har vi varit hos mamma och druckit kaffe. Vi har kollat på sol-semestrar för hela våran familj över jul så det är vad jag önskar mig i julklapp i år. *hoppas hoppas hoppas*



Annars så rullar livet på som vanligt, långtråkiga kalla dagar. Inte kul alls.





Ärlighet

Ärlighet är något som jag tycker är väldigt viktigt, Jag är nog inte ensam om det. I 9 av 10 fall tycker jag att man ska vara ärlig, I vissa fall tycker jag det är okej att strunta i ärligheten, det är om det skadas eller såras för mycket, Man ska absolut inte ljuga men man kanske inte behöver hålla sig helt till saningen utan ta en liten omväg runt.

Jag älskar barn, som förmodligen dom flesta vet. Jag älskar deras glädje, deras lycka och deras tankar. Jag älskar det mesta hos dom små monstren Men det jag gillar mest hos dom är ärligheten, Visst kan barn ljuga men absolut inte på samma sätt som vuxna gör. Dom är helt enkelt ärligt när det gäller det allra mesta, vilket jag älskar.

Det finns en kille där jag bor som är sådär sjukt ärlig och varenda gång jag pratar med honom smälter jag, även fast han är riktigt elak, oftast. Det är ganska konstigt men gillar ärligheten, och den får såra, bara inte för mycket för det är inte okej, Elak är man då och det är heller inte okej.

Nu har jag funderat det sista om jag är ärlig, är jag så ärlig som jag vill att andra ska vara mot mig? Jag tror att jag är det, När det gäller det mesta i alla fall. Men Jag tror att jag kanske har lite att jobba på när det gäller de också faktiskt, Och det hänger väl ihop med allt det andra som jag måste jobba på.

______________________

Livet rullar på, händer ingenting alls kul men jag lever i alla fall. Idag kommer världens Bästa Mamma, Världens Bästa syster och världens bästa barn på besök. Mysigt!


Ronan Keating är min stora kärlek inom musiken


Måndag

Hittade många bilder på mig själv härom dan. Endel väldigt gamla endel lite nyare. Men varje bild har ett speciellt minne, Endel av mitt liv som jag längtar tillbaka till och som jag saknar. På varje bild levde jag, på riktigt.

I alla fall så är jag tillbaka till falköping igen vilket inte är det roligaste som finns. Men något som är positivt är att det händer saker den här gången, Jag håller på att utredas.
Och varje dag finns det olika aktiviteter att göra, idag har jag varit med på vattengympa och "bara vara" vilket jag inte ångrar en sekund. Det var verkligen skit skönt. Och det kändes väldigt bra i kroppen efterår. Superskönt!

Igår var johanna, jerker och barn här. Vi drog till Ikea så dom kunde köpa säng. När jag var tillbaka här kände jag mig lycklig, Att bara umgås med dom i några timmar kan göra att man mår så bra, I alla fall i en stund.


Har väl inte så mycket mer att skriva,
Mina dagar går upp och ner, bakåt och långsamt framåt. Men det går i alla fall.


Mina Underbara prinsessor.



(vet inte om det är min dator som är cp, Men det här inlägget publicerade jag förut men jag kunde inte se det, så jag provar väl en gång till)

EllenErikaRydén

Hur skulle du beskriva mig?

Bilder från längesen och nu.

















Jag vill ha tillbaka mitt liv.


Familjkärlek






*kärlek*

Ingenting vettigt

Det händer inget spännande alls i mitt liv just nu. Och fantasin om vad jag ska blogga om är långt borta. Helt försvunnen nästan.

-Umgås mycket med Johanna o barnen, som vanligt.
-Jag saknar Idol. Finns inget på Tv:n just nu.
-Skolan är tråkig, jag är väldigt omotiverad.
-Jag är sjukt sugen på bebis-mys.
-Jag är duktig som fortfarande är Rökfri
-Bus och lekland är super-kul.

Lite smått o gott om mitt liv. Woho! not.


Nu ska jag dricka upp mitt Kaffe.
Hoppas att du mår bra.



Rubrik-fri

Erika Rydén mår som hon förtjänar.

Fredag idag och hitils av dagen har toaletten varit min bästa vän. Jag har nog aldrig, aldrig någonsin mått såhär dåligt. Jag vet inte om dagen idag eller dagen igår har varit värst men jag vet att jag aldrig någonsin kommer att dricka alkolhol när man ätit medicin som man inte får dricka på. Aldrig någonsin.

Men ja, Jag vet att jag får skylla mig själv.

Det börjar bli bättre nu, vilket är super skönt. Så nu blir det snart en dusch och kanske en promenad ner till ica. Ikväll är det idol som gäller.

RSS 2.0