Snart åker vi

Då var det onsdag och imorgon är det torsdag vilket innebär att jag, Elin och Mamma åker till göteborg för att sova på hotell sen på fredagen åker vi till Gran Canaria!! Wiie!

Vad tiden har gått fort, kändes som det var igår vi bokade resan och vad jag har längtat. Nu äntligen är det dax. Bara åka bort en vecka och sola, bada och har det gott! Underbart!





Förövrigt flyter väl allt på som vanligt, ingenting händer och jag håller på att bli galen.
Men ett leende på läpparna gör det bra...

På bussen

Sitter på bussen nu. Åkte vid 8 ifrån jennie i morses. Självklart tar jag fel buss in till oslo så blir tvungen att springa till den andra, och röka hann jag inte göra. Det var precis att jag kom med. Stressigt kan ja lova.

Nu sitter jag på bussen mellan karlstad - skövde, Hade byte i karlstad. Min underbara stad karlstad, känner mig så hemma där. Men i alla fall så mötte jag Amanda där så hann ta en cigg med henne, Roligt! Jag måste snart åka upp och hälsa på tjejerna. Det ska jag nog ta o planera in snart..

Inte så mycket folk på den här bussen vilket är himla skönt. Inte behöva sitta bredvid någon och kunna breda ut sig ordentligt. Men jag måste säga att jag tycker det är extremt störande med folk som sitter och pratar i sin telefon, dom som sitter och i stort sett skriker ut och pratar om deras privatliv och deras problem. -Nää, Jag vill inte höra vem du låg med i helgen och jag vill absolut inte höra om hon hade hår på muttan eller ej. För fan, Ge er!

Norge har i alla fall varit helt underbart. Det känns så bra att vara där, det känns så skönt. Hoppas att jag inte varit allt för mycket i vägen och att jag har skött mig.. :)

(jaa, Ibland får man lov att vara fjortis)


 

Ha det bäst!
Pussilipuss.

.

Jag är rädd att inte veta vem jag är och vad jag vill
och jag är rädd att frågan inte har något svar
Jag är rädd för att bli sittande med Volvo, man och barn
men lika rädd för att bli lämnad ensam kvar

Besök Hos Syster

Åkte till Norge i onsdags, Till syster Jennie, stina och Adrian. Vi har väl inte gjort så mycket. Igår var jag och jennie och köpte Stickpinnar och garn så vi satt och stickade i stort sett hela dagen. Vi gör varsin mössa. Tror att min kommer att bli fin, även fast den är lite speciell och helt på mitt egna lilla sätt.

Ikväll har jag slängt ut Jennie och Stian så jag och adrian ska ha myskväll med Harry Potter och Chips och godis. Det kan bli mycket mysigt tror jag. Harry potter nördar är vi verkligen :)

Men jag har det supermysigt och tycker verkligen om att vara här, även fast det är lite speciellt. Lite konstigt att jag har ett eget rum här eftersom det har jag inte ens hemma. Helt galet men skönt tycker jag!

Ha det Bäst!


Bakis och nästan sönderslagen

Då ska vi se här då, Vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans. Men ja, Torsdags och fredags hade jag Emma. Vi bygde en kojja som vi sov i, myste och hade det riktigt trevligt. Vi klädde också ut oss och när madicken kom så gick vid till vättern och lekte där. Sen hem och äta taccos och sen var det bara mys. Två underbara dagar med inget gnäll och inget bråk, fantastiskt!

Var dock helt slutkörd och det märktes tydligt att jag inte är van vid att göra saker på dagarna, men det kändes skönt att vara trött utav att ha gjort någonting för en gång skull.

Igår hängde jag med Linda, Isabelle och Mimmi. Vi drack och tjötade skit, fick med dom ut och det var väl helt okej ute. Var lagom full och hade lagom skoj. Efter grönköping stängt så gick vi på efterfest och jag åkte på stryk. Mindre kul, Bölade som en liten bebis. Men jag är ju inte en person som slåss, jag kan inte slåss och jag hatar bråk. Det försökte jag också förklara men det gick ju sådär.

Så idag sitter jag med en nästan trasig läpp och bulor i hela huvudet och har ont överallt. Men jag är nog bara överkänslig, eller lite i alla fall. Funderade på att anmäla men jag har bestämt mig att jag struntar i det, jag vill som sagt inte bråka för jag får inte ut något utav det och en anmälan gör nog bara saken värre. Enda andledningen till att jag skulle anmäla skulle vara att hon förhoppningsvis skulle lära sig något, att man kan inte bete sig hur som helst. Det är så tragiskt, och att man inte skäms..

Men jag skiter i det, Jag tycker att hon är dum i huvudet men det håller jag tyst om och ignorerar istället för jag vill inte ha bråk. Det är bara löjligt att bete sig så. Synd bara att alla andra fattar det och inte den som det gäller. hmpf!


Ikväll blire blåsningen och sen wallander. Mys-Söndag! =)


Madicken och Emma! :)

Världens bästa moster, kanske? :)


Börjar med två fjortis-ego bilder på mig själv.

 


Söt Emma när vi var på väg hem från konsum efter att ha handlat Chips och Godis för över hundra kr. Och får man vad man vill i en mataffär så väljer man självklart Tom & Jerry kakor. hmpf!


och idag var det också dax för tjejen att byta örhängen. Vad nervör hon var, För tänk om det skulle börja blöda!   Men så fint det blev när det var klart, och inget ont gjorde det!

Duktig Moster hon har!



En Kojja bygde vi med stolar, mammas och elina täcken och kuddar och vad mysigt det blev. Och vi bestämde att där skulle vi sova där i natt så just nu ligger hon här bredvid mig i våran mysiga kojja och snarkar sött.

Vem tror ni är världens bästa moster, vavavava?



Korv med bröd skulle vi självklart ha när vi byggt en koja och allt.
Sjunga med barbie gjorde vi också, tjejen kunde i stort sett varande sång och dom hon inte kunde sjöng hon glatt med i ändå. Helt skadat!



Snygga som få!

 

Världens absolut Goaste tjej!

 

 

 

__________________________________________________

Kvällen och dagen har då spenderats med Emma. Hämtade henne på dagis och ska ha henne fram tills imorgon kväll. Johanna är nämligen på en kryssning, lyx! Men det är hon värd.

Men jag klagar inte, Jag har lekt och gosat med emme hela kvällen med Godis, chips, cola och kräftor. Kollade lite på den vita stenen och har byggt en super mysig koja som vi också kommer att sova i. Bättre kan det väl inte bli? Ja, om madicken också hade varit med såklart, men det får jag ta en annan gång. Men jag har i alla fall haft en helt underbar dag och en helt underbar kväll med en massa mys och inget, inget gnäll eller bråk alls!


Hoppas alla ni också har haft det bra!
Kärlek i massor till alla!

 

 


Positivt, Glatt och härligt

Imorgon drar Mamma, elin johanna och evelina på kryssning så jag ska vara hemma med Emma och mysa. Problemet är väl bara vad tusan vi ska hitta på, speciellt på fredagen då dom inte kommer hem förens sent på kvällen-. Men det ska nog bli bra, och roligt såklart.

Idag har jag varit hos lottie och vi sa väl inget speciellt. Det har ju inte hänt så jätte mycket den senaste veckan. Det har väl bara känts väldigt mörkt, konstigt eftersom solen faktiskt är här. Underbart väder. och det är faktiskt ganska skönt ute, och snön irriterar mig nästan ingenting längre, den kan gått ligga kvar!

Annars har jag väl inte så mycket att skriva, Jag, Elin och Mamma åker snart till Gran Canaria.. Undeeeerbart! =)


Världens Goaste Tjej!



Tänk Positivt Tänk Glatt Tänk härligt
då är chansen mycket större att det blir så.



"Livet är en klättring, Men utsikten är fin"
-Hanna Montana


Klippning

Klippte mg idag, och bestämde mig när jag satt där i stolen att nu skulle jag ändras. Så klippte av mig det långa :)

Såhär blev det :)
Vad tycks?
(frisyren nu, inta jag, jag är sliten)


 

Lite ändring är nog alltid bra, tror jag! :)


ja, varför längtar du?

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

Och plötsligt så har du nått fram till den dag
då du ligger och tänker som jag
Varför längtar du så,
när det går så fort ändå



Låten som spelas extra mycket idag..

kvällstankar

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Det går så långsamt samtidigt som det går så fort. Jag vill ha något att göra, Något att underhålla mig med på dagarna. Det känns som om att jag bara kastar bort livet, att jag inte gör något vettigt alls,-vilket är sant. För jag gör ju ingenting.

Jag tycker att det är väldigt svårt att avgöra vad jag kan skriva i den här bloggen, vad jag ska låta bli att skriva och vad jag vill skriva. Ibland känns det som om att jag bara ska skriva att allt är toppen och ibland att allt är piss, åt helvete helt enkelt. Det är ganska olika, beroende på dag, tid och vad jag gör.

Vad väljer jag idag?
Att det är åt helvete..


______________________
kärlek kanske vore något?


Förstår du bilden? Förstår du känslorna? Ser du mig? svaret är nej..

Måndag

Då var det måndag, för många börjar skolan igen efter helgen, för andra jobb och för mig känns det mest bara som en vanlig dag. Hade lika bra kunnat vara söndag hela veckan. Jag tror att jag måste fixa ett sorts schema där jag kan skriva upp när jag ska gå upp, och vad jag ska göra under dagen så att det inte blir att jag bara sover, slöar och sitter vid datorn.

Helgen har varit bra. Fredagen tillbringades med bra sällskap och goda öl. Det gick väl lite sådär framåt slutet med trevligt hade vi det. Mycket prat om känsliga saker vilket fakiskt kändes gansks skönt. Tror att det var bra för oss alla att få ur oss lite med hjälp av alkoholen :)

Lördags var jag hemskt bakis, men tog mig till linda och isabelle och vi gick ut. JAg nykter, Drack två cider men hade super kul. Dansade mig svettig och tyckte att det mesta var toppen!

Idag har jag inte gjort någonting, rensat mig själv som jag kallar det. Men jag har inte kommit fram till så mycket. Men lite i alla fall. Det är skönt att få ur sig lite saker ibland, och få tänka till hur det faktiskt har varit. Men mitt minne har inte hängt med. Det är mycket som saknas, och det får jag väl ta en funderare på varför.

Och annars händer det ingenting.. Ska förhoppningsvis till Norge på onsad och hälsa på jennie, Stian och Adrian. DET ser jag fram emot :) Så hoppas att det blir så nu bara!


Men ni får ha det så bra!
Pussilipuss


RSS 2.0