Som om jag skrivit det

_ _ _
Jag är rädd att inte veta vem jag är och vad jag vill
och jag är rädd att frågan inte har något svar
Jag är rädd för att bli sittande med Volvo, man och barn
men lika rädd för att bli lämnad ensam kvar
_ _ _

Söndag

Helgen har varit riktigt bra. Fredagen tillbringades ute i Gate hos Elina. Det var super trevligt och ölen var goda. Igår var jag med syster, fixade lite i lägenhet(eller mamma gjorde det). Sen var det upp till Borrbeck och spela TP och äta godis. Riktigt mysigt!

Idag tog jag sovmorgon, Sen vart det ut til fågelås och Kolla på Emmas första fotbollsträning. Hon är så duktig! Och nu ligger hon bredvid mig här i soffan och är på väg att somna. Så söt. Inatt ska hon sova med mig, Det gillar jag massor!



Söta som få!

Jag mår bra

Livet är underbart
Det känns så bra. Det känns overkligt.
Det är helt underbart.

I en bubbla

Ligger i sängen, i min säng i min lägenhet och lyssnar på musik!

Dom senaste dagarna har varit ganska bra, Helgen var okej, Fredagen var väldigt bra. Jag har på något sätt hunnit bygga upp ett litet skyddsnät, Det har inte varit så himla jobbigt dom senaste dagarna. Idag har jag varit i en bubbla, ett skydsnät runt omkring mig. Monstret har bråkat och försökt komma in, försökt att förstöra nätet men jag har lyckats stöta bort det, lyckats att vinna över det. Jag vet att minsta lilla kan förstöra allt, Minsta lilla kan sticka hål på bubblan och riva upp allt. precis allt. Men än så länge klarar jag av att hantera det och jag kämpar vidare. Jag ska vinna över det!


Musik är den bästa medicinen.


Mitt hem, min lägenhet

Sitter i min lägenhet och njuter av ensamheten :)

o
ch det är vad jag kommer att göra ett tag..

Underbara dagar.

Dagen igår tillbringades med Johanna, Jerker, Denise och Barnen. Vi var en sväng på minizoo i tibro. Det tyckte jag var mysigt. Johanna var precis livrädd för att djuren skulle attakera oss, Tönt :P

Senare på kvällen grillade vi, såg på så ska det låta och sen spelade vi TP. Det var en riktigt lyckad dag!

Idag blire att mysa med barnen, Bara vi tre. och imorgon ska vi till skara sommar land och busa hela dagen. Helt underbart. Hoppas bara vädret blir bra så att vi kan bada.

Livet är helt enkelt underbart just nu.


 




"Livet är en klättring men utsikten är fin"


Äntligen fredag

Morgonpromenad och frukost avklarat idag! Helt underbart!

Och så är det fredag idag med, Vet inte riktigt vad som händer idag. Ingen alkohol i alla fall. Vill inte förstöra mitt braiga mående. För det är faktiskt så att jag känner mig bättre, känner mig nästan bra. Det är skönt. Och det ska jag försöka njuta av ordentligt nu för det var ett tag sen.

Underbara fredag! :)



Sommar, kom nu :)

Tillbaka till Hjo.

Sitter hemma hos mamma i hjo och har precis ätit mat. Varit ute på en morgon-promenad och åt frukost. Duktiga mig!

Jag ska börja träna med mamma nu, Vi har ett träningsschema som man ska följa varje dag tills midsommar. Det är nog väldigt bra att jag börjar röra på mig. Och det är ganska skönt efteråt också. Så nu hoppas jag att jag kan hålla det också! :)

Men jag är i alla fall tillbaka i Hjo nu och det känns nästan bara bra!
Nu tycker jag bara sommaren kan komma också!


Onsdag - Smärta.

Sitter ute på altanen och dricker kaffe o röker. Det är ganska skönt ute även fast solen inte är framme. Lyssnar på lars winnerbeck och trivs med ensamheten.

Beslutångest till max har jag. Vet inte riktigt vad jag vill, vet inte riktigt vad jag ska göra. Det känns som om vad jag än väljer blir det fel. Vad jag än bestämmer mig för blir det jobbigt för någon annan. Och då är frågan vem jag ska välja att göra det jobbigt för, vilket inte är så lätt.

Det börjar närma sig nu, snart så får jag flytta in i min lägenhet. Snart har jag en egen lägenhet igen. Jippie! Det ska bli helt underbart, helt super. Vad jag längtar tills dess. Och i samma veva flyttar johanna o barnen också, det kommer bli super bra det med. Barnen får egna rum och jaa, det kommer att bli bra helt enkelt!

Ont i ryggen/magen har jag, Jag tror aldrig att jag har haft såhär ont i hela mitt liv. Tror att jag aldrig känt någon så stor smärta som nu. Far åt helvete vad ont jag har. Det värker när jag går, när jag sitter och när jag ligger. jämt. usch.


Hoppas att ni har det bättre än vad jag har!
Pussilipuss..

Monstret inom mig

Det bor ett monster inom mig. 
Hans kloliknande naglar rispar stora jack på min själ
Dom sylvassa tänderna hugger då och då tag i mitt hjärta
Hans ögon följer varje liten rörelse jag gör
Jag har förlorat all kontroll
Innan jag gav upp kunde jag då och då tygla monstret
Lura de att somna om
Nu har det vaknat. Jag har problem med att styra mina tankar
Jag orkar inte med det här igen. Inte varje natt
Jag gör som monstret vill, låter tankarna väva nät av vackra drömmar.
Låter monstret riva sönder dom
Tankar är omöjliga att styra så dom låter mig se dig, alla linjerna i
ditt ansikte, ditt skratt, dina ögon, din mun.
Låter monstret göra sitt och du är plötsligt där med henne,
du har armen runt henne och du ser lycklig ut.
Jag kan inte hjälpa det, jag låter tunga tårar rulla nerför mina kinder.
Monstret viskar i mitt öra "Du är ensammen, ingen vill ha dig!"
"Nej!" Försöker jag säga "Nej! Jag har vänner som älskar mig"
Orden fastnar i halsen.



Precis som om jag skulle kunnat skriva det..

Jag älskar er


*underbara familj*


 



Sötaste Emma!



Bästaste Madicken liten :)



Båstad o fiskar krabbor



Syskonkärlek



Busiga vi va :)



Världens absolut bästa kompis!



Min favorit tjej!



hur söt får man vara då?



Störst, bäst och vakrast!





helt jävla fantastisk!

 

______________________________

Vart gick det snett? Vad har jag gjort för fel? Jag har dom bästa människorna runt omkring mig, varför kan jag inte lee på riktigt? Varför får inte mina skratt vara på riktigt? Vart gick det snett, vart gick det åt helvete och varför<? Är jag bara dum och konstig, är jag knäpp. Förtjänar jag inte det bra? Blir jag straffad? jag har inte en aning. Inte den blekaste aning.


Men jag vet att jag har en helt underbar familj och helt underbara vänner.

Det är för er jag fortsätter att kämpa!

 


Ingenting

Sitter ute på altanen, igen. Enda stället där det är mottagning vad jag vet. Det är inte riktigt lika kallt ute idag, eller jag kanske har mer kläder på mig. Skit samma, jag bryr mig väl egentligen inte så mycket om det. Det spelar inte så stor roll längre.

Imorgon ska jag nog åka till hjo igen. Vet inte hur länge men det får jag väl reda på imorgon. Vet inte riktigt vad jag vill, vet inte riktigt vad jag tycker, frågan är väl om det spelar någon roll längre? Jag vet inte.


Jag vet inte, - svaret på allt.




Ingenting. Ingenting. Ingenting. Ingenting. Ingenting.




Livet är en klättring

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But no, I'm not breaking


I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most,
yeah
Just gotta keep going And I,

I got to be strong

Just keep pushing on

'Cause there's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb


Jag är rädd

Jag är rädd att inte veta vem jag är o vad jag vill

o Jag är rädd att frågan inte har något svar.

Jag är rädd för att bli sittande med volvo, man o barn

men lika rädd för att bli ensam kvar.



Regnväder

Sitter ute och hör regnet slå ner. Det är lite kallt ute och jag fryser lite men det är ganska skönt ändå. Men det är maj nu, det borde vara bra väder ute, Fast jag tycker att det är bra att det är regnigt idag, tycker om att det är gråmulet väder. Ja trivs i det, just nu.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, vet inte hur mycket jag kan skriva. Och hur jag ska skriva. Men det är inte bra. jag känner mig inlåst, instängd. På ett sätt är det skönt, Fast jag vill helst av allt vara fri, fri från allt. Jag önskar så mycket att jag fick bli fri..





Tack för att ni finns där för mig. Ni är helt underbara.
Det är för er jag fortsätter att kämpa.

Äntligen fredag, eller?

Egentligen skulle jag väl skriva nu att det är äntligen fredag. Men jag tycker inte att det känns som det. Känns lite mer som måndag, eller som söndag kanske. Hänt mycket i veckan, varit i karlstad och sen i göteborg men det fick inte bort min ångest så det fick bli falköping igen. Och det har jag väldigt blandade åsikter om. Men det är väl bara att hoppas att det blir bättre snart. Det verkar vara bättre här än sist i alla fall.

Hoppas att ni får en bra helg!






Ge mig friheten


Snart är det dax igen skulle ja tippa på. Det är jag som bestämmer, men jag vet varken ut eller in. Vad tusan ska ska jag göra?



Jag vill bara bli fri..












Livet är inte alltid lätt. Men att livet kunde vara såhär svårt visste jag inte. Men det är väl bara att kämpa och försöka se framåt antar jag.

I söndags till måndags var jag och markus i karlstad, Hälsade på mina vänner och det kändes skönt. Men vad jag saknar karlstad, vad jag saknar folket, dialekten och min lägenhet. Jag har inte riktigt kännt att jag saknat det innan, det har varit så mycket annat. Men tusan vad jag vill tillbaka.

Imorgon ska jag till Göteborg med Madicken. Vi ska Shoppa! Woho! Det behövs verkligen, Min garderob behöver fyllas på och att få umgås med madicken och att äntligen få shoppa med henne är inte fel. Kände att det verkligen var dax nu. Har ju pratat om det ett tag nu.

Annars händer det ingenting särsklit med mitt liv, (om man nu kan kalla det liv). Jag kämpar på, umgås med johanna och önskar att det bli första juni snart så jaf får min lägenhet! :)


Hoppas att ni har det bra. puss

RSS 2.0