Dag 19

Innehållet i min väska

Plånbok, astma-medicin, tuggumi, en karta och tamponger :)

Dag 18

Min första kyss

Jag har faktiskt inte en aning. Med Emil kanske. Nä, Jag kommer inte ihåg den alls.

________________________

Favoritlåten just nu. Den spelas mycket här nu :)

Melissa Horn - Sen en tid tillbaka
Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

Dag 17

Någonting jag ångrar

Det finns saker, händelser som jag ångrar i mitt liv, som jag önskar att jag kunde gjort annorlunda. Samtidigt hade det inte hänt - hade jag inte stått här idag som mig, Man lär sig ju av sina misstag.

Så jag tänke skriva som min kloka syster har sagt.
För jag håller verkligen med henne om det!

"Jag ångar inget i mitt liv - man lär av sina misstag och blir stark på vägen"
_______________________________________________________________

Solen skiner och jag har massvis med vår-känslor. Första grillningen är gjord, Första Solningsdagen är också avklarad och första glassen smakade väldigt bra. Wiii!


Dag 16

En bild på mig själv för två år sen





Nyår för två år sen.

Dag 15

Mitt drömbröllop

Oj, vad svårt. Jag har ju inget drömbröllop. Det är inget jag ägnar mina tankar på, Jag tror ju knappt på kärlek och absolut inte på evig kärlek. usch.

Så ja, Vet inte vad jag ska skriva. När jag var liten ville jag ha ett sånt där riktigt "prinsess"-bröllop. Nu känner jag att jag bara skulle vilja ha något litet, något enkelt med bara dom allra närmaste. På någon plats som skulle vara speciell för just mig och den jag gifter mig med. typ :) Om jag nu någonsin gifter mig.


Dag 14

En bild på ett ställe jag varit på





Yrkes-Em, Rotterdam, Holland. 2008.
Med min underbara syster. Bodde på ett skit mysigt båt-hotell.

dag 13

Någonting jag oroar mig för.

Ganska många saker som jag oroar mig för. Det gör väl alla antar jag. Men det som jag oroar mig mest över är att få ett riktigt bakslag. Att dras ner och att bara kunna se på när allt försvinner, inte kunna göra någonting åt det, Att hela muren som jag byggt upp går sönder.

För att sen bygga upp den igen. Och sen se den rasas igen och igen. Och att det sen fortsätter så. Och att jag aldrig hinner bygga en tillräcklig stark mur som faktiskt kan hjälpa mig..
___________

Söndag idag och jag är precis slut. Så jävla trött. Jag har varit hemma i helgen. HAr väl egentligen inte gjort så mycket så vet inte varför jag är slut-körd.
Igår var det Melodifestivalen och mys med Madicken och Emma. Dom sov över hos mig. Supermysigt. Emma somnade väl efter första låten. Inget ovanligt där inte :) Så det var väl mest jag och Madicken som myste. I vilket fall så var det en toppen-lördag med inget bråk eller gnäll. Det gillas!

Det är för såna dagar jag lever för.
"Det är dom små sakerna som gör livet stort"




Dag 12

En bild på mig idag och vad jag hade på mig

Fuskar lite. Har inget att ta kort med så fick bli en bild från förr. Men det är i alla fall vad jag har på mig just nu :) Bilden är väl ett år gammalt, var något smalare där dock. Och förresten så  hatar  jag egentligen "spegel"-bilder. usch!




Nu ska jag snart hem till hjo. Underbart!

Dag 11

Bild på mig och min bästa vän



Jag och Elina. Världens Bästa kompis.




Jag och Syster Johanna. Min absolut bästa vän.

Dag 10

Meningen bakom mitt bloggnamn

Enkelt. För att det är mitt namn. Så mycket fantasi har jag :)
_____

Okej, Söndag idag och jag har tillbringat helgen med johanna, som vanligt. Men igår åkte vi till Ullared, Bra inpuls-tanke på fredagen. Roligt som tusan, var ett tag sen jag var där. Plånboken tyckte dock inte att det var lika kul.

Idag började vi att packa ner saker hemma hos johanna o jerker. Dom ska ju snart flytta, typ. Taggad som tusan var jag, Tycker det är roligt att packa ner och slänga andras saker :D

Så nu är jag precis slutkörd. Blir en väldigt tidig kväll idag känner jag. Och jag får ingen sovmorgon imorgon heller. Illa. Men jag ska upp till lägenheten och fixa lite tavlor o sånt. Roligt!

Hoppas ni haft en bra helg.
För det har jag haft.

Dag 9

En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Rökning. För det är väl en vana? I alla fall är det en dålig sådan.



men gott är det..

Dag 8

Mitt andranamn – och vad jag tycker om det

Ellen. Och tycker väl inget speciellt om det. Fint :) När jag var liten hatade jag det namnet, kommer inte riktigt ihåg varför men minns att jag aldrig berättade det för folk, varför vettifan, det är ju ett helt vanligt namn. Men sen träffade pappa Annica och hennes ena barn heter Ellen så sedan dess har jag gillat det.

__________

Det här med tretti-dagarna-grejjen var inte alls så rolig som jag trodde men nu när jag väl börjat kan jag ju inte sluta. Dessutom har jag inte så mycket att skriva om så. Det händer inte så mycket om dagarna. Är jag i hjo så är det kaffe med johanna-evelina-carro som gäller, är jag i brandstorp är det oftast OC och mys med Pucko, Min kissekatt. Så himla fulsöt men väldigt mysig.

Kan väl tilläga att jag går åt rätt håll nu. Äntligen! Så himla otroligt skönt!
Ha det Bäst!

Dag 7

Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.

Jag skulle bjuda Mamma, Jennie, Johanna, Elin, Adrian, Madicken, Emma, Molly och Jerker på en utlandssemester. Som tack för allt dom gör för mig. Skulle jag ha några pengar över skulle det gå till körkortet.



Min familj är BÄST!

RSS 2.0