Harry Potter

Jag har tänkt ett tag att jag ska läsa Harry Potter böckerna. Till det behöver jag Tid, massor av tid. Och tid är precis vad jag har just nu - Massor av tid.

Så i måndags eller tisdags gick jag ner till Biblioteket och när jag såg att Harry Potter böckerna fanns där så lånade jag första boken vilket jag redan har hunnit läst, Och nu i morses läste jag också klart Bok nr 3.

Jag måste säga att böckerna är bra, När jag väl började läsa kunde jag inte sluta. Dom är bättre än filmerna, Men så brukar det vara. Det händer en hel del mer i böckerna och allt stämmer inte överens med filmen vilket gör det roligare att läsa eftersom jag då inte riktigt vet vad som kommer att hända på nästa sida. (jaa, Jag har sett filmerna ganska många gånger)

Harry Potter kopplar jag ihop med min underbara Systerson Adrian. Vi båda älskar filmerna och vi ser dom om och om igen varje gång vi träffas. Första delan av sista filmen går just nu på bio och egentligen skulle jag varit uppe i Norge nu och sett den imorgon, tyvärr blev det inte så.

Men jag hoppas innerligt att den går den 23e december när Adrian är här nere i sverige så att jag får se den ihop med honom då istället :) *håller tummarna*
(Sen måste jag nog säga att jag är lite smyg-kär i Ron, Söt kille...;)



Nu ska jag packa ihop lite skit sen ska jag hem till Hjo över helgen, Så ikväll blir det Idol-mys hos syster! Jag älskar fredagar.

Träning?

I mer än fem veckor har jag tränat nu, styrketräning två gånger i veckan och vattengympa två gånger i veckan men jag blir fan bara större och större. Vad gör jag för fel? Meningen är ju att jag ska må bra och såklart få en snyggare kropp men jag blir bara större, det händer liksom ingenting så nu börjar jag bli förbannat trött på att gå o träna.. >Gah!

Varför Varför Varför`?

Fredagsmys

Längesen jag skrev något här nu men det är inget speciellt som händer i mitt liv just nu. Inlagd är jag fortfarande, % veckor igår. Det känns mindre bra. Men blir nog utskriven nästa vecka för sen ska jag upp till Syster och Adrian i Norge. Mysigt.

Idag ska jag hem till hjo, Till syster så det blir väl idol-mys :) Underbara fredag.

Sen får jag se vad som händer mer i helgen, kanske någon rolig handbollsmatch eller så, Men skönt att åka härifrån ett tag. Det blir så hemskt långtråkigt här inne.

Hoppas att ni har det bra!


RSS 2.0