onsdag

Jag har tappat det här med bloggandet lite. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, Det händer inte så mycket i mitt liv, Varje dag ser nästan likadan ut.

Nästan likadana, Lite skiljer dom åt, såklart. Lillasyster har fyllt 18. Sjukt. Känns som om hon fortfarande är 14. Tiden går verkligen så fort. Helt skadat.

Johanna är gravid och igår kollade upp könet på ungen. Då i april kommer Molly till världen. Gud vad jag längtar. Mysa med bebis igen, det var ju ett tag sen nu. Wiiie!

Nu ska jag kolla på Navy igen, Vilken bra serie!


(Jag har inte haft någon bild, vad jag kommer ihåg, på bara mig och ungarna. väldigt Konstigt. Men det ändrade jag i spanien. Visst är vi söta ihop? :D )



Jag och sötaste Madicken.



Jag och trollungen Emma. (Barn 3 , Barnbarn 3 )

2011

Då ska vi se. Tiden rullar på, Julen är över och ett nytt år har startas. Jag har varit på Gran canaria med hela familjen och haft det supermysigt hela jul + nyårs -helgerna.

Igår dracks det öl och det blev utgång i Hjo. Var nog över tre månader sen jag var ute sist men det var lika tråkigt som vanligt, ändå.

Idag har jag "flyttat". och jag tror att det blir bra, jag känner det på mig. Jag hoppas att 2011 blir ett bra år. Jag hoppas att det blir året jag hittar mig själv, Året där jag blir "normal igen. Jag ska kämpa vidare. Jag ska klara det här.

Nu ska jag hoppa in i duschen- Skönt!


RSS 2.0