Fredag

Sitter hemma och ska snart gå till Mamma för att hjälpa till med allt för mitt kalas för Mammas sida av släkten. I onsdags när jag fyllde år vaknade jag av att Emma sjöng för mig på morgonen, Sen kom mamma och Elin också. Vi åt grillmat och sen gick vi ner till parken för det var några som sjöng där, Det var väl inte det roligaste jag gjort direkt men det var mysigt.

Sen tog vi en öl på frestelsen och som alla vet så blir det sällan bara en öl. Så kvällen slutade i Tidaholm och värsta bakfyllan igår.

Jag klippte mig i onsdags med, Det blev väldigt kort. Lite för kort, Jag gillar det bättre när det var långt. Men det växer väl ut så småningom, Jag kan ju inte göra så mycket åt det nu liksom. Antar att jag vänjer mig också :)

Nu blire duschen. Puss.

Hemma igen

Då var jag hemme i Hjo igen då. Lite blandade känslor men det skönt att vara i min lägenhet, i min säng och kunna göra vad jag vill. Och så är det ju bara två dagar kvar tills jag fyller år. 19, kanske ingen rolig ålder men man måste ju bli det med. Men då tänker jag iaf att lyxa till det lite extra för mig. Det är jag värd!



Hem imorgon



Jag saknar mina prinsessor!


Sitter på golvet och lyssnar på musik och regnet som slår ner på fönstret. Idag gillar jag regnet, Det är ett ganska bra väder när jag är här. Men imorgon hoppas vi på Sol och värme. Jag ska åka hem igen. Hem till mig. Jag tror att det är dax nu. Det känns så. Träffa alla igen, på ett bra sätt, inte under regler och tider. Och jag tror att jag ska sno mina ungar och mysa imorgon. För det var längesen nu och jag skulle nog behöva det.


 

Du finns i mina tankar.


Icke-allsång

Torsdag idag och jag är tillbaka i Falköping efter att varit hemma i Hjo en natt. Jennie kom o hämtade upp mig igår och vi åkte först och såg på min lägenhet. Köket har blivit skitsnyggt!

 

Sen drog vi hem till mamma o åt, Jag, Jennie, Johanna, Jerker, Elin, Mamma, Emil, Madicken och emma. Sen var det dags för allsång på grönköping vilket inte alls var så lyckat. Tror att dom som höll i det missade att det skulle vara allsång.. Nästan inga låtar som fanns i allsångs-häftet som vi köpte sjöng dom så vi kunde liksom inte sjunga med. Ljudet var för högt, dom var tråkiga och det var bara allmänt värdelöst.

 

Plus att dom kom nästan en timma sent..

 

dunderTråkigt!
det hade till och med varit tråkigt med alkohol i kroppe. DÅ är det illa!

 

Och vi som hade sagt till folk att det var så himla bra, och Jennie åkte till och med hit från Norge för att vara med på allsången och så var det inget kul alls, eller ja, ingen allsång alls.

 

Vi var rätt eniga om att Jonas o Mike var bättre,
och vad vi saknade dom!



 

 

Men nu hoppas vi i alla fall att nästa onsdag är det andra personer som håller i det (eftersom Jonas o Mike är borta då med), och inte dom som hade det igår..

 

Nu blir det snart sängen för min del. Underbart!

NattiNatti!


Wiiiieho!

Glädjerus.

Just nu i denna sekund mår jag väldigt bra. Det bara kom över mig, Helt underbart. Bra känslor. Hoppas det här håller i sig. Hoppas att jag kan få känna såhär ett tag. Jag känner mig  taggad, pirrig för att leva livet. Jag känner mig glad, jag känner mig nästan lycklig.

Hur underbart är inte det?

Jag kommer att klara det här. Jag kommer det.
Livet ä underbart!

Bästa Familjen


*Världens Finaste Barn*

Madicken Emma Adrian


*Världens Bästa Familj*

Johanna Elin Erika Liselotte Jennie

___________


Jennifer Lisa Lukas

Jag saknar er.


Pappa och jag


 

Jag har verkligen världens Bästa familj. Världens bästa syskonbarn, systrar och föräldrar. Och jag är så glad att jag har er vid min sida, Att ni alltid ställer upp och hjälper mig.

Tack för att ni finns!


 




 

'Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.
'Cause everytime we touch, I feel the static.
And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so..
I can't let you go.
Want you in my life.


Ett till minne

För ett år sen, en fin sommarkväll satt vi ute på Johannas trädgård. Vi drack lite öl, pratade skit och hade det mysigt. Lillan, Johannas dotter var också med så vi tog det extra lugnt. Tyvärr gjorde inte alla det, utan kvällen slutade i kaos och rädsla.

 

Lillans pappa och hans syster var med. Dom började tjafsa och bråka. R hällde sprit på M och sen slog han henne. Han började sparka och slå på saker. Helt plötsligt såg jag lillan, som förstenad och hon såg allt. Jag sprang fram till henne och fick bära henne in. Hon hade sett allt. Men R brydde sig inte.  Vi låste in oss av rädsla, Vågade inte gå ut ifall han skulle komma tillbaka.

 

Några veckor senare satt vi utanför Lovisa och Carro och dom drack öl. Jag var nykter för jag skulle vara barnvakt. R blev sur för att johanna drack öl när lillan var med (tre öl och hon var inte påverkad) Men det tyckte han inte om så han kom o skulle hämta lillan, själv onykter.

 

Det dröjde inte mer än en halvtimme innan han kom tillbaka med henne, Och så började han bråka med Johanna. Så jag tog med emma in, Gråtandes. Vi la oss i sängen och hon skakade, grät och var rädd. Jag försökte lugna ner henne. Hon somnade till slut. Men dom orden som hon sa den kvällen gör mig så ont. Att en sån liten tjej ska behöva oroa sig.

 

”tänk om pappa slår mamma”,


Ett minne. En mardröm.

En dag. En kväll.


 

Dagen idag har varit väldigt speciell. Jag har pendlat upp och ner, slängts omkring bland olika konstiga känslor. Upp och ner gångar har jag blivit van vid men den här dagen har inte sett ut som dom andra. Det har varit andra känslor inblandade.


En känsla, Ett speciellt minne har fastnat inom mig igen. Det var längesen jag tänkte på det, det var längesen jag drömde om det. Det minnet handlar om en av dom värsta dagarna i mitt liv.

 

Jag och min bästa kompis skulle vara barnvakt åt min systerdotter hemma hos hennes pojkvän. Hon berättade innan att vi kanske skulle vara tvungna till att gå hem till mamma och sova om det blev bråk. Lillan somnade och vi satte på en film och efter ett tag så ringde min telefon, det var Johanna som sa till oss att gå hem till mamma och det skulle vi göra, bara se klart filmen först.

 

 

Dörren öppnades och in kommer han, högt skrikande i telefonen.  Rädslan gjorde mig orörlig. Vad händer nu? Vad ska vi göra, gick runt och runt i huvudet. Jag samlade all kraft som jag kunde få och gick in till lillan och började klä på henne. Han kommer inrusandes och säger åt mig att sluta och så puttar han ner mig i sängen. Jag reser mig upp ännu räddare och försöker ta upp lillan. Samma sak händer igen, hans röst skar i mig, den ekade och allt snurrade för mig.

 

Jag tar min telefon, går ut där kompisen väntar och ringer min syster. Dörren slås igen. Fan. Fan. Vi har ingen nyckel. Johanna kommer med all fart och i släptåg har hon några vänner från festen. Hon är den enda som blir insläppt.

 

Jag hämtar nyckeln. Kliver in och någon tar Lillan, Jag lyckas hamna innanför dörren och Johanna och han i dörröppningen så jag kunde inte komma därifrån.

 

Han slår henne, om och om igen. Ingen lyckades stoppa honom. Mer slag, Hårda ord och sparkar. Jag blundar, jag gråter, jag är rädd. Slagen ekar i mitt huvud. En mörk blick och ett barn som gråter. Vad händer, vad händer med min syster?  Ser bara händer i luften. Kan inte tänka klart, kan knappt tänka alls. Rädslan och förtvivlan är över mig. Panik, hela kroppen skakar, hela kroppen skriker neeej. Men inga ord kommer det, jag var som förstenad. Kunde inte röra mig, kunde bara stå där och se på när min älskade syster blev slagen av killen som hon var kär i..


Ett minne. En mardröm.

 

 

___________________________________________

Den dagen, den kvällen har satt sina spår i mig. Jag har drömt om det flera gånger. Nya detaljer kommer upp. Jag vet inte om det är sanning eller om det bara är en dröm. Men jag vet att min syster blev slagen den där kvällen. Jag vet att lillan såg på när hennes mamma blev slagen och jag vet att jag stod innanför dörren och hörde allt o såg allt.

Ett hemskt minne. En hemsk verklighet.


Jag vill leva


Sommaren är kort
jag vill hinna leva innan den tar slut.


Solen skiner och det är riktigt skönt ute. Blåser lite men det är bara skönt. Jag ska snart gå ut och lägga mig o sola o hoppas på att jag blir lite brunare. Underbara väder!

 

Nu, egentligen så ska jag bada, sola, umgås med vänner och ha det skoj. Istället sitter jag på en balkong, ensam och rädd. Det är nu som jag ska må bra, Det är nu livet ska vara kul. Det är sommar och jag sitter instängd med monstret i mig. Han slår och skriker. Gnagar och biter.


Jag vill ha sommarlov.

Lov från ångest och dumma tankar.


Avd 7c

Sitter ute på balkongen. Solen skiner samtidigt som det regnar lite. Var precis ett åskväder här. Kändes som om hela byggnaden skulle gå sönder. Varit en sjuk värme idag. Riktigt åskväder. Varmt och klibbigt. Men jag bryr mig inte så mycket. Bara jobbigt att svettas. JAg har inte så stor koll på vädret just nu.


Instängd. Jag gillar det inte.


sööööndag



Jag har haft två sjukt roliga dagar!

Nu är jag tillbaka i hjo och sitter uppe på borrbäck. Jag är kattvakt åt Familjen Nilson/lindhs Katter. Dom är nämligen på gotland och har det bra. Än har jag inte riktigt hunnit sakna dom men det kommer nog snart. Mina snorungar. Och min syster.

Men hoppas ni har det bra för det har jag!

vilse



Jag önskar att jag skulle få hitta mig.

vem är jag? vart är erika? vem är erika? jag har gått vilse. bland mörker, hårda ord och slag försöker jag hitta tillbaka till den rätta vägen. det gör ont att andas, det gör ont att se, det gör ont att känna. vart är vägen, vägen till friheten? vart är vägen tillbaka till mig? jag har tappat bort mig. hela kroppen skriker "jag orkar inte". men jag måste, jag måste orka.

Jag orkar. Jag orkar. Jag måste!


RSS 2.0