Sommardag

Tillbringade dagen på badet idag med
lite färg har jag allt fått mig, bränd har jag med blivit..

Jag har också varit hemma hos denise och ätit tårta för igår fyllde hon år.
*Grattis Grattis*

Efter det gick vi hem till Johanna och badade i deras pool.
Nu blir det sängen för min del, Blir lätt sliten i solen.


Första doppet

Fösta doppet i vättern är nu avklarad. Var till och med i säkert en kvart, var inte alls så farligt kalt jag trodde det skulle vara. Tillbringade alltså första delen av dagen på hjo-badet med mamma, adrian, madicken och emma.

Efter badet åkte vi till mormor och fikade sen blev det candela där jag hittade två par skor för 28kr sammanlagt. Det ä inte illa de inte.
Och ikväll blev det grillat och mys med Madicken.

Lite bilder från badet:















*SPLACH*

Liseberg

Det absolut bästa med att vara ute en hel dag är utan tvekan att komma hem och ta av sig skorna. Det är underbart.

Vi var alltså på liseberg igår, en jätte bra dag. Madicken och Adrian åkte balder, Tuffa barn. Emma var dock för liten, men vi åkte ju mycket annat också. Jag vann en stjärn-vinst. Första gången någonsin tror jag. Så nu har jag tre kilo choklad här hemma, Jag kommer att bli tjock.

vi var hemma lite efter två, jag kom väl i säng vid halv tre ungefär och sov till 4. Snacka om att jag var trött. Hoppas verkligen att jag kan sova i natt nu bara.

Men dagan var väldigt bra :)  


Midsommarafton

Dagen spenderades i korsberga där vi bl.a dansade runt midsommarstången och hade dragkamp. Efter det åkte vi hem till mamma och åt. Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig för imorgon blir det liseberg. Wiiie!

Några bilder från dagen:

Midsommarfina var vi allt:









Emma tävlade, inget ovanligt det inte





lek o bus



Johanna och Jerker



Dragkamp, Tjejerna vann!


lyxfrukost


Myskväll

Ikväll kommer tandfen på besök på sturegatan. Lillan har tappat sin tredje tand. Hon stod en timma framför spegeln och pillade och drog i den. Sött.

Annanas, melon, chips och cola är framme och narnia är på.
-och så mys i soffan.

Efter narnia är det kalle blomqist som gäller. Mysig film det.

*stolt tjej*




Måste bara lägga upp en bild på bebisen med. Hon har blivit så himla stor under dom tio dagarna jag var i norge. Men fortfarande lika söt såklart.

*Glad tjej!*


Helt slut

Idag lyxade jag till det med jordgubbar. Dom första för i år faktiskt.
-lika gott som alltid.

Har varit helt slut hela tiden sen i lördags. Känns som om jag fortfarande är bakis, är helt slö och hängig. Börjar bli lite bättre nu. Men det är ju sjukt att det inte gått över för ens nu.  Det är ju helt klart inte värt att dricka när det blir så.

Var inne i skövde idag och övningskörde - åh, fy fan vad bilar.
Det var inte roligt alls idag, att hålla koll på alla regler, bilar, cycklister och gående med min trötthet. Enkelriktiga gater - usch.

I helgen är det midsommar som ska tillbringas först i korsberga sen mat hos mamma. Nyktert. Dagen efter blir det liseberg. Wiiiiehoo! :)

Nu är det snart dax för sängen.


Skit-telefon

Fick en ny telefon idag och det tog knappt en timme innan det la av. Kul. Den bara hände upp sig och nu går det inte att trycka på något. Bra skit....

Frågan är bara vad jag gör nu? Slänger den i väggen hade känts bra men det är förmodligen ingen bra ide alls. Så jag får helt enkelt sitta och titta på den hela kvällen och bli mer irriterad på den för varje minut som går..

Jävla skit.

musik

Sara löfgren, Melissa horn och Maud lindström lyssnas det på hemma hos mig nu. Jag känner igen mig i många av deras låtar. Texterna, det är som om jag skrivit dom. I vissa i alla fall. I många i alla fall.



Sara löfgren - när ingen vet

vardagslyx

*Mums Mums*

 


Ligger i soffan och har lyxat till det med en sallad.
..och lite chips o cola..


Rätt skönt att vara hemma igen. Vad är det man säger?
Borta bra men hemma bäst?

-ja, det stämmer i alla fall

på bussen

hejhopp!

Sitter på den tredje bussen för idag, åkte ganska nyss från karlstad och är på väg till skövde där mamma hämtar mig. Skönt. Fast jag gillar att åka buss, att bara få luta sig bakåt med musik i öronen och bara vara. Men det är de bara den första timmen..

Jag har haft en toppen vecka i norge. I lördags var det utgång som gällde och det var roligt, -dock inte lika roligt igår. Blev rätt dålig vilket jag har gjort dom senaste gångerna jag har druckit. Det är inte helt okej.

När jag vaknade i morses satt det fortfarande kvar i mig och bussen in till oslo var INTE rolig. Det var rätt nära att jag spydde. Usch. Men efter lite cola och väntan på den andra bussen gick det över, som tur var.

Nu tänkte jag att jag ska sätta mig och läsa lite. Viveca stens böcker är jag inne på nu. Men dom slår inte camilla läckbergs böcker - än i alla fall.

Sen måste jag säga att jag gillar verkligen mitt hår :)


byfest

Igår var jag och adrian inne i lilleström på byfesten där det var tivoli. Vi åkte, precis som förra gången thriller vilket är ett typ av spökhus. Sist var madicken och emma med och helvete vad läskigt det var - vilket det var den här gången också.

Vi spelade lite, (läs Adrian) och sen gick vi och kollade på lite olika stånd där dom sålde saker.



Nu idag sov jag ut ordentligt men är fortfarande trött. konstigt detdär. Jag och jennie hann med att åka ut en stund innan hon skulle på jobb. När hon kommit hem ska vi till storcentret där det är natt-öppet ikväll.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite.

Nybliven 10-åring


IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG
FÖR DET ÄR ADRIANS FÖDELSEDAG

HURRA HURRA HURRA!


Måndag

Idag var Adrians pappa och familj på besök. Vi åt korv i något konstigt bröd, typ tunnbröd. Mycket godare i vanligt bröd kan jag ju säga. Sen spelade vi crocket och åt kaka. Sen blev det lek med vatten, en grej som man satte på huvudet så det kom vatten på en och så vattenballonger.

Och självklart var vi ute i det fina vädret.


Adrian och hans pappa och två småsyskon, viktoria och erika.



Nu ikväll blir det hollywood med Jennie och två av hennes kompisar.


Norge

Solning hela dagen idag - och lite färg har jag allt fått. YES!! :D

Är i norge och hälsar på Jennie och Adrian. Åkte bil upp med mamma och elin men stannade kvar när dom åkte idag och stannar tills nästa måndag, härligt. Igår var det kalas för Adrian som fyller 10 på tisdag och sen på kvällen spelades det hollywood.

I veckan som kommer är det lite planerat bl.a bad, oslo och byfest.

Nu är jag helt slut efter att gjort, precis ingenting.
-Bara legat i solen och haft det skönt.




packning, packning, packning.

Nu packas det här hemma hos mig, jag ska åka till norge imorgon och vara där 10 dagar. vad tusan ska man ha med sig? Väskan är redan full och jag har knappt packat ner hälften av det ja kommit på att jag ska ha med. usch.

Jag har sålt en massa saker på tradera för att få in lite pengar och för att bli av med saker jag aldrig använder. och med min otur har jag skrivit fel fraktkostnad så på dom flesta saker går jag back istället. kul. jätte kul.

Min hårförlängning är jag sjukt nöjd med, känns som en helt annan människa med långt hår igen. det var verkligen värt pengarna. {födelsedagspresenten.

sen bor inte min lilla kompis här längre och det känns ganska ensamt i mellanåt.
jag saknar honom. men jag vet att han har det bättre nu och det känns bra i alla fall. men jag saknar honom även fast han var ett pucko.. :}

nu tillbaka till packningen. ha det bra!

Mysig dag

Igår var vi ute på mullsjön med båten, lillebror, jennifer och lucas fiskade. Pappa hjälpte till och jag och elin solade. Emil fick dom flesta fiskarna och den största.



Elin fick också fisk - den minsta.

vi var ute hela eftermiddagen och på kvällen grillade vi. En riktig mysig dag som jag hoppas det blir fler utav. Var väldigt längesen jag var med familjen på pappas sida. Så det var verkligen på tiden nu.

Sen var det bara att gå hem och sova -och jag fick sova ut idag.

Nu ska jag hem till familjen Nilsson-lindh och fira jerker som fyller år idag.







mullsjön

igår var jag elin, madicken och emma uppe vid mullsjön och bada. Var riktigt varmt i vattnet. Idag ska jag följa med pappa ut på mullsjön med båten och sola. Lillasyster, lillebror och jennifer o lucas ska med oxå. kan nog bli riktigt mysigt.



Efter badandet igår gick jah till evelina och drack öl och senare blev det utgång också. en helt okej kväll var lagom dragen och hade lagom skoj. Idag är jag inte så jätte bakis faktiskt vilket är skitskönt eftersom jag ska ut i båten.

NU ska jag hoppa i bikinin och smörja in mig-. puss

marknad

JAg somnade förut vid tre och evelina väckte mig vid åtta.
Snacka om att jag var trött idag

känns som om jag inte sovit ut på lääänge.
och imorgon ska jag upp tidigt och sätta i löshår.
Wiiiie, som jag längtat.

idag var det marknad i stan vilket jag tycker är väldigt mysigt.
Lillan vann två gånger och fick pris.

Jag varken köpte något eller vann något.

Har precis öppnat en öl, 3.5. Precis lagom för mig idag.
Sen blir det att ta en öl med evelina också.

så nu ska jag tvätta bort mitt smink och lägga på nytt.
har det bäst

Söt-Emma


Mys

På väg till dagis passade emma på att plocka blommor.
Vi var så väldigt tidiga iväg.


Hon sov hos mig i natt och igårkväll tittade vi på Alice i underlandet och åt morötter, gurka och dipp.
Och det var lika mysigt som vanligt.

 

Nu får jag besök snart så ska koka kaffe nu.

Sen blir det ner till biblioteket igen, Eftersom det var stängt igår.


RSS 2.0