Vart?

Vart tusan ska ja bo någonstans??


hm, det är inte bra nu alls. Men det löser sig väl. Eller nått.


Lördag

Då har jennie gjort om min blogg igen. Tack, den blev jättefin!

Lördag idag då. Var i karlsborg igår med Elina och drack öl. Det var trevligt men lyckligtvis hamnar jag på fel ställe så det kunde jag avslutats bättre. Mamma var snäll och kom o hämtade mig i morsessom tur va, ville inte vara kvar mer, det kändes bara knasigt.


I onsdags åkte jag till Elina och vi myste och satt o tjötade skit hela kvällen. Det kändes verkligen toppen. Det känns så bra att jag har henne, och att jag kan prata om allt med henne. Sen på torsdagen åkte jag med henne till skolan och hälsade på, det var också kul att träffa folk igen.

Annars har jag inte gjort så mycket, Men det känns iaf toppen att jag hittat ut lite den här veckan iaf. Sen att det går upp och ner är ju något jag får räkna med.


Men, ja puss



-You will allways find your way back home.


The Reason

Till Mamma, Jennie, Johanna och Elin
men speciellt till johanna, min hjälte


I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with every day
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
That's why I need you to hear

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you


Jag önskar att jag kunde få tillbaka mitt liv igen. Få tillbaka Erika. men jag tror att det är försent.
Men för er ska jag försöka, försöka leva igen.
a reason to start over new, and the reason is you.

om jag får?



Förlåt. Jag är verkligen ledsen.

Måndag

Sitter hemma hos pappa och har precis varit barnvakt åt lillebror emil. Det är inget som händer i vanliga fall men mysigt har det varit så hoppas på fler gånger.

Helgen har varit spännande, Tror nog att jag kan ha gjort bort mig lite men jag var absolut inte den värsta så det är nog lugnt. Ganska komiskt måste jag säga. Traffade S innan han åkte hem med, Han är verkligen speciell den killen. Men på ett positivt sett.


Har väl inte direkt något kul att skriva om, Även fast det händer saker och man har så mycket tankar är det svårt att få ner det i ord. Det blir mest bara svamligt och ingen förstår vad jag skriver om.


Men ja, Jag lever o mår relativt bra i alla fall! :)

Min Familj!



Tre små söta barn från längesen.




Jag och Linda vid mullsjön för längesen.




Tre snygga bilder på syster Johanna!



Min söta lillasyster Elin!




Min söta Mamma!



Små som stora




Jennie och Stian



Världens bästa jennie!




Tack för att ni finns





Jag i Båstad för längesen.


Mamma, Jennie, Johanna, Elin.
Madicken, Emma, Adrian.

Det kallas kärlek.


Pappa, Lisa.
jennifer, lucas.

Inga bilder, inga ord betyder inte att det inte är kärlek. Det betyder inte heller att jag inte bryr mig och jag skiter i er. Det betyder bara att det kanske är något vi måste bygga upp, något mer, något starkt. Så som jag har byggt upp det med dom andra.



Bara för att jag har världens Bästa familj!

bara att det att vi är lite speciella, lite annorlunda.




Jag önskar att jag kunde få gå tillbaka till då det inte var lika intrasslat.

En sjukdom

Varit hos psykiatri-sjuksköterska idag på vårcentralen
Det var riktigt givande idag. Har fått en väldigt bra stöd-person som jag får prata med. Jag vet inte exakt hur mycket ni vet om mig, (ni som läser bloggen) Men jag är i alla fall sjuk, Lider av någon slags depression. Vilket jag egentligen har förstått mest idag, innan har jag väl mer eller mindre skylt på mig själv men nu idag kan jag se att det faktiskt är en sjukdom jag lider utav.
Jag vet att många kommer bli arga eller sura (eller vad dom nu än bli) när jag skriver det här. Att det inte är rätt att skriva på en blogg på internett på det hör viset om sig själv.

Men jag har bestämt mig nu att jag tänker sluta blunda för problemen, det är ganska vanligt att folk mår dåligt det tycker jag borde vara okej. Man ska inte behöva skratta o le och ljuga att säga att allt är toppen när det inte är så. Att prata om känslor tror jag kan vara nyttigt även fast det är svårt.

Sen skriver inte jag så mycket om mig själv egentligen, inte här i alla fall.

Men Idag har jag fått lära mig att det inte alltid är ens eget fel att man har dumma tankar, att man beter sig konstigt och inte kan ta tag i saker. Utan att det kan ligga något bakom det. och det gör det i mitt fall, jag är sjuk.

 

 



Jag kan inte rå för att jag är sjuk, Jag kan heller inte rå för över vad mina tankar säger. Jag kan inte hjälpa att jag inte mår bra, eller att jag inte känner någon livsglädje. Det går inte bara att ställa sig upp, det är omöjligt vad ni än säger. Jag har bestämt mig att från och med nu tänker jag vara öppen om det här.

 

Jag tänker inte sitta o fundera över vad jag ska säga, hur jag ska säga för att det inte ska vara misstänktsamt. Att jag faktiskt flyttar tillbaka till Hjo för att jag är sjuk, för att jag inte mår bra.

 

Karlstad var ingen bra lösning, även fast jag hemskt gärna vill tillbaka så går det inte nu, för jag mår inte bra. Jag vill ha "tycka synd om dig" - uppmärksamhet. Det mår jag bara sämre av.

 

Att jag tar avstånd från personer är just att jag inte orkar, att det blir för mycket. Jag är ledsen över det och sitter i mig, det är hemskt men jag bara inte kan. Jag orkar inte och det är inget illa mot er, dig. Det bara är så.


 

Sådär, nu har jag skrivit av mig lite och nu vet ni lite mer.
Ha det bäst!

Måndag


G R A T T I S  P Å  17 Å R S  D A G E N,  L I L L A S Y S T E R !

"ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år.
Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva , ja visst ska hon leva uti hundrade år"
HIPP HIPP, HURRA HURRA HURRA HURRAA!

*sjunger glatt o högt*

         

Världens sötaste tjej!
Älskar dig massvis snorunge!


Måndag idag, en bra måndag.

Idag har jag tagit tag i mitt liv. Jag följde med Johanna upp till komvux, pratade med anders och vi ska ha ett möte på torsdag om vad jag ska läsa för något och sånt, antar jag. Sen ringde jag skolan uppe i karlstad, Så dom ska skicka alla mina papper hit så jag vet vad det är jag har kvar. Skönt som tusan att det händer något nu. Sen får jag hålla tummarna för att det inte blir för mycket, det kan ju heller inte vara bra.

Resten av dagen vet jag inte vad som händer, trallar väl säkert ner till johanna sen igen.


Jag är lite nyfiken på vilka som läser min blogg, det är ju faktiskt ganska många nu. Och ändå får jag nästan aldrig några kommentarer. det tycker jag är lite elakt. Fast det kanske inte är så mycket att kommentera men ändå :)


Annars får ni ha det så bra. Puss!

Vill ha sommar



Jag vill ha sommar. Jag är så trött på kylan.


Släktkalas för lillasyster idag för att hon fyller 17 imorgon. Hel galet. Tycker ju fortfarande att hon är så liten. ehehehe som elin skulle ha skrivit. HAr med andra ord inget vettigt att skriva.


Hoppas att ni har det bra!


Positivt

Eftersom jag nästan bara ser allt negativt nu så tänkte jag att jag skulle skriva idag om bara positiva saker, För jag måste börja tänka positivt även fast det är svårt.

Måste börja med att jag har världens bästa Mamma. Det är verkligen nu jag har förstått det, det finns ingen som är som hon, som dig. Och tack, tack för att du alltid ställer upp. det betyder massor.

Sen mina syskon. galet vilken tur jag har haft där, det finns inga ord för dom. Johanna som bara är johanna, världens bästa. Jennie, shit, jennie. Helt Galet! och så elin, min lilla Elin.

Madicken, Emma o Adrian. Behöver jag skriva något mer?


Jag har Elina som har fått stå ut med mycket nu, som är en av världens bästa kompisar. Som alltid ställer upp, alltid lyssnar och som bara är helt underbar. Hon är en person som verkligen visar att det finns hopp på människan. Vilken tjej!

Min framtid har jag möjlighet att göra som jag själv vill, jag har möjlighet att påverka, jag har möjlighet att kunna välja och göra min egna val. Jag har en stor möjlighet.


Det finns mycket positivt i mitt liv. Det är bara att jag måste plocka fram det.
Att försöka se det med nya ögon, med ett nytt perspektiv.



Livet är som en dans på rosor, men jag glömde av taggarna.

Så fel.

Lars winnebäck på högsta volym!
Erika ser inte fram emot dagen. Erika vill inte mer. Erika vill bara vara Erika.


En cigg, ett glas cola och lite chips. Musik och bloggar. Tårarna rinner lite ibland, lite theralen, lägger mig ner och känner lugnet. Men känslan försvinner inte, klumpen i magen och tankarna finns där hela tiden. Försöker att blunda, men jag ser ändå, bilderna är inte vakra.

jag funderar på när jag var liten, minnen och hur lättare det var. Tänker på mamma, som har fått stå ut så mycket. Tänker på mina syskon som nog har stått ut ännu mer. På min lillasyster som jag älskar så. Jag tänker på alla dom som har det så mycket värre. På dom som skulle skratta och tycka att jag var galen. Att jag var dum. Jag tänker på alla andra.

Men ändå säger tankarna något annat, något helt fel. Något som jag inte vill. Känner rädlsan kommer, klumpen blir större. Jag kanske borde somna, jag kanske borde säga hejdå. Men jag vill inte, jag vill.


Drömmer mig bort, bort härifrån. Till någon annan, det är inte jag. Men jag skulle så gärna vilja, ja önskar men det går inte, det försvinner. Fan. Jag som ville, jag som fick en chans, varför tog jag den inte? varför klarade jag inte av det. varför känns det så?


Att man kan ta så fel. Att allt kan vara så fel.


Om ni visste

Jag önskar att jag kunde få säga hejdå



Om ni bara visste vad som döljer sig bakom leendet. Vad som gömmer sig bakom skalet. Det som finns i mina tankar, mina minnen och i mina känslor. Om ni bara visste vad jag gör när ni inte ser, när ni kollar åt ett annat håll.

Om ni bara visste. Om ni skulle veta det jag vet.
-undra om jag någonsin skulle bli förlåten då?




Alltihop ä piss!










föralltid

jag tror inte på föralltid.


det finns inget alltid. det finns inget som existerar i all evighet. Allt förstörs någon gång. inte ens kärlek. eller, vad är kärlek? jobbigt, svårt och ledsamt.


tänk om jag kunde få gå tillbaka i tiden. Till då allt var mycket bättre.




-jag behöver hjälp. Jag kommer inte klara det här mer. Snälla, hjälp mig!

Musik

Vad vore livet utan musik egentligen?

Den både hjälper, glädjer och får en att gråta
Jag är väl egentligen ingen musik-människa men jag älskar musik. Det tror jag nog alla gör. Jag kan inte alltid höra vem eller vilka som sjunger, känna igen olika låter.
Kanske inte ens dom allra lättaste.
Men Jag vet när jag gillar en låt, jag vet hur mina små favoriter är. Hur jag känner mig, vilka som får mig att blir glad, vilka som ger mig hopp. Vilken jag lyssnar på när jag vill gråta eller le.

Musik är viktigt för mig. På mitt lilla egna vis.




Hanna Montana - you´ll always find your way back home

You wake up. It's raining and it's Monday.
Looks like one of those rough days. Time's UP!
You're late again so get out the door.

Sometimes you feel like runnin'.
Find a whole new life and you feel like jumpin'.
Let go, get up and hit the dance floor.

When the lights go down it's the ending of the show!
And you're feeling like you got no place to go.
Don't you know?


You can change your hair,
You can change your clothes.
You can change your mind,
It's just the way it goes.
You can say goodbye and you can say hello.
But you'll always find your way back home.

You can change your style,
You can change your jeans.
You can learn to fly,
And you can chase your dreams.
You can laugh or cry,
Like everybody knows.
You'll always find your way back home.



Your best friends
Your little hometown.
Waiting up wherever you go now.
You know that you can't always turn around.
Cause this world is big and it's crazy.
This girl is thinking a maybe.
This life is what some people dream about.

Cause when I'm feeling down and I'm feelin' all alone.
I always got a place where I can go.
Cause I know.


You can change your hair,
You can change your clothes.
You can change your mind
It's just the way it goes.
You can say goodbye and you can say hello.
But you'll always find your way back:

You can change your hair,
You can change your clothes.
You can change your mind
It's just the way it goes.
You can say goodbye and you can say hello.
But you'll always find your way back home.
You can change your style,
You can change your jeans.
You can learn to fly,
You can chase your dreams,
You can laugh or cry.
Like everybody knows.
You'll always find your way back home.
(.............. )



Yes, Musik är bra bra bra bra!


Barnen

Att se på harry potter med Emma o Madicken var inte smart gjort. Emma slocknade direkt men rädd va hon. Madicken och adrian har inte somnat än, och båda två är ganska rädda.

Supermysig kväll annars! Vilka ungar mina syskon har alltså. Massa kärlek!



         


Jag Älskar Er!
och jag kommer alltid att finnas där för er. Alltid.


Gott nytt år!

Gott nytt år. Hoppas att du får ett bra 2010! :)

Kvällen igår var okej. helt okej faktiskt. Var precis lagom full, gjorde bort mig lagom mycket och hade lagom skoj. En ganska bra början på det nya året, även fast det var mycket skit så var det ganska lagom.

ha det bäst!



Sommar hade dock varit skönt nu.

snön är inte så mysig längre, mest bara blött och jävligt. Uuuh!

Så sommar tack!


RSS 2.0