mwii

Och idag tyckte Erika det var dax att blogga igen, ä ju inte så bra på detta men ibland så.

Torsdag och snart helg o haloween, Hur underbart som helst!

Sitter hos mamma och elin nu, Kom hit i lördags och då va det den nya lägenheten som gällde. Sjukt fin lägenhet, lite liten o de känns inte riktigt som "hemma", Får väl se om de någon gång kommer att göra de för mig, men annars bra.

Har lov denna vecka, superskönt. Även fast ja inte varit i skolan på superlänge så tyckte ja att ja va värd det så hela veckan har/kommer spenderas i Hjo.
I måndags var jag och madicken o badade i jönköping, det var roligt. Förutom att det var en kille som trodde att ja var madickens mamma och att ja väntade ett andra, att jag var gravid?! visst att ja kanske har lagt på mig något kilo, men gravid?! tack för den!

Annars har ja bara varit med johanna, tagit det lugnt och bara haft det skönt, letat efter kläder till lördag me, det var inte helt lätt, Ja som trodde att alla ägde femtitalskjolar liksom? Men nähe! Nu verkar det dock ha fixat sig, hur skönt som helst. Nu äre bara håret kvar som ja måste komma på hur de ska se ut, men det löser sig väl de me!


Idag kom iaf syster johanna o väckte mig vid tio, Ja va hm, inte så jätte glad då eller ja, knappt i liv kan man nästan säga. Men efter lite prat, så försvann de ganska snabbt. Jag är och har varit överlycklig hela dagen! mwii!



Sådärja.. Ja lever o har det bra, ska snart krypa ner i sängen! (mammas säng ;))
Hare bäst!


_________________
Life is a rollercoaster, just gotta ride it.

Fin sida!

Guuuud vilken söt syster ja har! :)
thaanx! :D
Sidan blev gör fin ju!
Älskar dig!


_______
Borde egentligen sova nu med tanke på att jag ska gå upp kavr över sex imorgon.. Men självklart sitter jag uppe och kan inte sova. Det ä knepigt de där, Trött på dagen men så fort kvällen kommer så blir ja pigg, även fast ja inte sovit något.
Jaja, den här veckan har iaf varit bara blääh! Säger vi dock inte högt, utan vi låtssas som inegnting istället.

Imorgon blir det hem till hjo, Hem till mamma och elins nya lägenhet. Väldigt blandade känslor där. Men det ska iaf bli kul o se hur det ser ut!

Jag lever iaf! :)

Ha det bäst, Pusshejj!


god jul :)

var inne här och lekte lite syster :)
Bara säg till om du vill ha nånting annat istället ;)
puss puss.



norrbaggen.blogg.se

Måndag ><

Sitter nu i karlstad igen och de känns bra.

Åkte hem i onsdags, Åkte till Johanna och kollade på Bonde söker Fru och myste med trollungarna. Vilka underbara ungar de ä, o vad ja hade saknat dom, Man är ju van vid att träffa dom så ofta, att vara med när det händer saker, att nu inte vara det känns lite knepigt.

Torsdagen följde ja me mammi till mormor o morfar och sen myskväll me mammi m chips, dricka o beck! Mysigt!
PÅ fredagen åkte ja o mamma till skövde o köpte dator o skit till henne o elin, fixade bredband o sån skit, tror dock att vi blev rätt lurade av telia snubben men de märker vi väl.. :)
PÅ kvällen va det idol o mys hemma hos evelina me johanna, carro och lovisa!

I lördags stod ja först utanför konsum me LO och pratade om Rättvisemärkta produkter, Mycket kul!
PÅ kvällen åkte ja in till skövde me brudarna. Det var inte alls lyckat för min del.. Ja ä dum i huvudet när ja får alkohol i mig så kanske ä dax att sluta dricka..

I söndags var ja på Bio med familjen på pappas sida, mysigt. Vi såg UPP, det va kuuul :D
Ännu roligare att vi faktiskt gjorde någonting tillsammans, eftersom det händer väldigt sällan!



Japp, de va mina dagar, som har varit underbara, Har vilat upp mig och ä nu redo för att bo i karlstad! Ja kommer självklart att sakna folk, men det gör man ju. Ja vet att ja aldrig vill bo i hjo mer så..
sen vet ja att ja alltid ä välkommen tillbaka om ja vill! :)


Nu ska ja städa vidare, ha de bäst! PUSS!

Hem till hjo

Sitter på bussen till Hjo nu, den skakar som bara den , funderar på om det ä något fel på bussen.. :S

Trodde aldrig att ja skulle vilja åka till hjo så mycket som ja ville idag, Sen kanske det inte ä Hjo ja vill till utan människorna där..

Idag klarade ja inte mer, jag bara gråter o gråter. Ville inte vara kvar i karlstad utan ville hem, det hade ingeneting me o göra att ja inte trivs, för det gör ja. Älskar min lägenhet, skolan ä tio gånger bättre och ja vill bo i karlstad.
Så ja vet inte va det har me o göra eller ja, kanske en blandning av ensamhet, skilsmässan, flytt o allt. Saknar mina trollungar, saknar mamma och lillasyster.
Iaf så satte ja mig på bussen o åkte hem, Känns skönt nu. Men ja gråter fortf, Känns lite små pinsamt att sita o lipa på bussen som en liten snorunge men kan inte sluta.. Tur att de inte ä så många på bussen idag iaf, att de bara ä några st..

Sen har ja världens bästa mamma!




Lördag

Ringklockan väckte mig för drygt en timma sen, fanns ingen annan tvätt tid än idag typ, om ja inte kunde vänta typ två veckor till o det kunde ja inte..
Så idag blir det tvätt, tvätt o tvätt, Mer har ja inte planerat, men det märker man väl!


Igår satt ja hemma själv o kollade på Idol och åt kräftor. MUMS! Kunde nog inte ha bleve bättre! Tycker det ä rätt skönt att bara sitte hemma o mysa helt ensam..
Jag satte också upp Två ikea hyllor igår, det va inte så lätt, speciellt när dom inte ens hade skickat me skruvar?! Men ja spikade upp dom o än så länge sitter dom upp iaf! Ja ä duktig!

Solen skiner, det stinker kräftor o jag skulle hemskt gärna vilja krypa ner i sängen igen men nä, de går inte. Får ta lite Kaffe itället! =)


PUSSHEJJ!

veckans jobbigaste dag.

dagen har varit hemsk. Värsta dagen på hur länge som helst, o egentligen fattar ja inte varför.
Eller lite kanske ja fattar, men inte allt. Jag bröt iaf ihop i skolan, va tvungan att dra hem för att ja började lipa, o nu har ja suttit här hemma o tårarna har bara strömmat ner. och ja fattar knappt varför.

Att tisdagar alltid ä veckans jobbigaste dag har absolut inte gjort de bättre heller!!

Buhuu, blääähe, Uuuuhhuuuääee!!




Nu ska ja tröstäta godis och lyssna på smörmusik!





Söndag

skrev precis ett superlångt inlägg men glömde att spara det.. Lyckat.

Ja orkar inte skriva inågot gen, man det var skönt att få ur sig lite ändå. Även fast ingen annan får veta något, kanske positivt, kanske negativt.. :)



Jag är iaf duktig som har slutat röka och börjat träna! Mwiii!



_______________________________________________________
hare bäst, nu ska ja lysna ronan keating o bara ha de gött!



PUSS!

torsdag

Jag bloggar dåligt ja, men händer ju inte så mycket vettigt. Igår fyllde Emmelie 18 så vi bestämde oss för att ta en öl på krogen. Att ingen tänkte på att en öl aldrig blir en öl va en miss. Så fylla blev de, men det var skoj, tyvärr är man något fattigare oxå.
Var inga problem att komma upp i morses men skola när man ä bakis ä ingen hitt, fyfaan!

Har planerat lite om SSU Hjo idag me, det behövdes. Ja ä rätt kass, men nu jävlar ska ja ta tag i de här igen! :)

Slutade röka i måndags och det har gått förvånadsvärt bra! Härligt! Tränade i tisdags, simmade igår (nästan iaf) och nu ska ja ut o gå en promenad tänkte ja. Gud så duktig jag har blivit!




_____
Jag tror att ja vet vad problemet är,- mig själv.





RSS 2.0