...

Kändes som om att det var dax o börja blogga. Känns ju som om att alla gör det nu för tiden :)

Ska vi se om det är något för mig då, Skulle gissa på att så är det inte, Men alltid kul att testa!


Var på SSU kongress förra veckan, sov nästan ingenting, snacka om att vi var övertrötta! Kul vare! :) På Fredagan när ja kom hem så skulle ja självklart vara barnvakt, och eftersom ja var i hjo hände tråkiga saker som gjorde att ja inte kunde sova, så somnade sent då med, även fast ja hade en sovande unge.
Upp tidigt på lördagen och fixade mat o skit till festen på kvällen, Som blev tillslut lyckad! Obeskrivlig känsla att visa upp legget för vakt-staffan! :) Va sjukt mycket folk på grönköping, för mycket skulle ja vilja säga. MEn man kanske inte ska klaga när det för en gång skull är mycket folk där, men man ä ju Hjo-bo! ;)
Passade oxå på att bada på kvällen efter grönköping, riktigt skönt i vattnet måste ja säga :) Sen gick vi vidare till lovisa på en mysig efterfest, niklas kom dit så kvällen slutade hemma hos johanna med niklas o jonas. Kanske inte så förvånande ;)

med andra ord sov ja inget i lördags heller men i natt fick ja allt sova. Somnade kanske halv tolv o mamma väckte mig halv fem. Underbart! Så idag har ja inte gjort någonting, och nu blire CSI sen blire sängen!
Snart sovit igen den tuffa veckan.. :)

Natti Natii!


"Lyssna på vad ja menar o inte va ja säger"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0